Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Νέα αναβολή Άριστου παρόντος!

Create: 12/30/2016 - 02:27

Σε νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση πάει ξανά η ΠΑΦΟΣ FC την ερχόμενη Τρίτη για να οριστεί ξανά διοίκηση που να οδηγήσει το σωματείο μέχρι τέλος της χρονιάς.

Στην συνέλευση έδωσε το παρών του και ο κύριος Άριστος Αριστοδήμου που επέδειξε ενδιαφέρον να εμπλακεί με την διοίκηση και να βοηθήσει το σωματείο οικονομικά σε αυτή την δύσκολη καμπή, όχι όμως από την θέση του προέδρου, αλλά και ούτε ο ίδιος θέλει να ετοιμάσει δικό του συνδυασμό στον οποίο να ηγείται. Επιθυμεί να είναι μέλος της διοίκησης.

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται  εκτός απροόπτου να ετοιμαστεί διοίκηση ή διοικούσα επιτροπή και να τεθεί προς έγκριση από την διοίκηση του σωματείου.

 Η νυν διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους Σίμο Παναρέτου, Πολύβιο Παλιούρα, Ανδρέας Κυριάκου, Άδωνης Παλληκαρίδης, Ηλίας Πεκρής και Γιαννάκης Αγαθαγγέλου.

Ο κόσμος της Πάφου αυτή την φορά ευαισθητοποιήθηκε και έδωσε το παρών του, αφουγκραζόμενος τις δύσκολες στιγμές που περνά το σωματείο.

Αρχικά Τέθηκαν προτάσεις από την διοικούσα επιτροπή, όπως  να αποδεσμευτούν παίκτες και η ομάδα να συνεχίσει χωρίς κοινοτικούς, είτε να μειωθεί ο προϋπολογισμός και η ομάδα να μην κυνηγήσει επάνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Τους παίκτες εκπροσώπησε  αρχηγός της ομάδας Πάμπο Δημοσθένους, ο οποίος τόνισε ότι οι συμπαίκτες του αν δεν πάρουν λεφτά εντός των ημερών, θα προχωρήσουν σε απεργία.

Δύο μέλη από την διοικούσα επιτροπή, μαζί με τον Άριστο Αριστοδήμου υποσχέθηκαν ότι εντός της ημέρας θα επισκεφθούν και θα μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές.