Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Αποκαλυπτήρια κόντρα στην Γεροσκήπου FC.

Create: 07/24/2016 - 14:53

Στην Πάφο συμπλήρωσαν αισίως δέκα μέρες προετοιμασίας. Η Παφιακή ομάδα που προχώρησε σε πλήρης αναδιοργάνωση του ρόστερ ξεκίνησε νωρίς με σκοπό όλοι οι παίκτες να περάσουν από το μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας και στην τελική να αποφασίσουν με ποιους παίκτες θα πορευθούν την νέα χρονιά.

Η προετοιμασία για την ώρα συνεχίζεται στα Κούκλια και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τέλος Ιουλίου. Από την πρώτη Αυγούστου οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο βοηθητικό της Γεροσκήπου. Την πρώτη Αυγούστου είναι προγραμματισμένος και ο επίσημος αγιασμός της ομάδας.

Το πρώτο φιλικό ορίστηκε για τις 6 Αυγούστου με αντίπαλο την Γεροσκήπου FC.

Οι παίκτες μετά και το σημερινό ρεπό επιστρέφουν αύριο  στις προπονήσεις στα Κούκλια με το πρωινό ραντεβού να έχει οριστεί στις 07:00 και τις καιρικές συνθήκες να βοηθούν στην προσαρμογή στην αλλαγή κλίματος.

Το πρώτο κομμάτι του προγράμματος θα είναι αφιερωμένο στην τεχνική και το υπόλοιπο στην τακτικη, παιχνίδια κυκλοφορίας και δίτερμα σε μικρό χώρο. Το ευχάριστο είναι πως το ιατρικό δελτίο παραμένει κενό, αφού όλοι οι παίκτες προπονούνται κανονικά.