Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Μάρκες: «Στο Δασάκι για κέρδος»

Create: 04/06/2016 - 03:10

Στην Πάφο άφησαν πίσω την ΑΕΛ και η προσοχή είναι στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Εθνικό μέσα στο Δασάκι.

Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας κόντρα σε μια ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί για να διεκδικήσει την παραμονή.

Οι Παφίτες μετά και τον βαθμό κόντρα στην ΑΕΛ προετοιμάζονται και με στόχο να παρουσιάσουν αυτή την φορά καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουν βαθμό ή και βαθμούς. Σκοπός να διατηρήσουν τις βαθμολογικές αποστάσεις ή και να τις αυξήσουν, κάνοντας ταυτόχρονα το πλέον αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν επτά βαθμοί και είναι μια σημαντική διαφορά που δίνει προβάδισμα παραμονής στην Πάφο έναντι του Εθνικού.

Ο Πορτογάλος αμυντικός της ομάδας Κάρλος Μάρκες που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΛ. Μπορεί να μην ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, όμως βελτιωθήκαμε αισθητά στην επανάληψη και πήραμε την ισοπαλία. Βλέπουμε τώρα τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό. Θα παίξουμε μέσα σε μια δύσκολη έδρα όμως προετοιμαζόμαστε με στόχο τους βαθμούς. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και με σοβαρότητα μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», κατέληξε ο Μάρκες.

Αγωνιστικά δεν υπολογίζονται οι Θωμάς Ιωάννου και Άλμπα που έχουν συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Εξάλλου, σε εκδήλωση κατά του ρατσισμού συμμετείχε αντιπροσωπεία της Πάφου, στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Χλώρακας - Λέμπας Αγίου Στεφάνου.