Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Μακρίεφ μέχρι το 2018!

Create: 04/10/2016 - 17:02

Η επιθυμία της Νέας Σαλαμίνας να κρατήσει τον Ντίμιταρ Μακρίεφ στο δυναμικό της έγινε πράξη καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βούλγαρο επιθετικό μέχρι το 2018.

Αναλυτικά:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με τον Βούλγαρο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας Ντίμιταρ Μακρίεφ.

Είχαμε δηλώσει από την αρχή ότι υπήρχε τόσο η πρόθεση όσο και η επιθυμία να κρατήσουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και για αυτό το λόγο μέσα από μεθοδικές κινήσεις και χωρίς τυμπανοκρουσίες ξεκινήσαμε τις συζητήσεις μαζί του.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει το Δ.Σ. αλλά δείχνει και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει μέλος της ομάδας μας. Με βάση και αυτή την ανανέωση φαίνεται ξεκάθαρα πως προχωρεί το πλάνο μας έτσι ώστε να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και τη νέα χρονιά. Σκοπός είναι να συνεχίσουμε να θέτουμε υψηλούς στόχους κάθε χρονιά και να κρατήσουμε τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ μεγάλη, δυνατή και ανταγωνιστική.

Ευχόμαστε στο Ντίμιταρ καλή συνέχεια και ακόμα περισσότερα γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα".