Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Κάιζερ: «Τέρμα στην απαγοήτευση»

Create: 06/17/2016 - 01:46

Στην Πάφο έγινε γνωστό από την περασμένη εβδομάδα ότι ο Χριστάκης Κάϊζερ θα συνέχιζε στο πηδάλιο της διοίκησης, εφόσον κάποιες προϋποθέσεις  θα εκπλρωνόνταν. Όπως η στήριξη από κάποιους παράγοντες οι οποίοι θα συμμετείχαν σε υποεπιτροπές στήριξης.

Ο  Χριστάκης Κάιζερ λοιπόν τοποθετήθηκε μέσω γραπτής του δήλωσης και  κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια τους , για να ανεβάσουν όπως αναφέρει, την Πάφο εκεί που της αξίζει να βρίσκεται.

Η ανακοίνωση:

«Η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία βρίσκει την ομάδα μας να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, πλησιάζει. Η διοίκηση μας όπως εξ αρχής δεσμεύτηκε προς το Παφιακό φίλαθλο κοινό θα συνεχίσει και στην τρίτη της θητεία, πάντοτε με γνώμονα το καλό και την πρόοδο του Παφιακού ποδοσφαίρου.

Η απογοήτευση και η βαθιά πικρία από την διαβάθμιση της ομάδας μας, μας έκανε να κάνουμε δεύτερες σκέψεις για την παραμονή στα διοικητικά δρώμενα του Σωματείου μας, αλλά μέσα σε αυτό το σύντομο αλλά παράλληλα δύσκολο για εμάς χρονικό διάστημα, νιώσαμε τη στήριξη και την συμπαράσταση από μεγάλη μερίδα του φίλαθλου κοινού καθώς και από νέα πρόσωπα τα οποία θέλησαν να εκφράσουν την αγάπη τους για την ομάδα μας στηρίζοντας την διοίκηση και συμμετέχοντας σε αυτήν. Ήταν ένα γεγονός το οποίο μας έδωσε θάρρος, πείσμα και όρεξη για ακόμα πιο σκληρή δουλειά με στόχο την διατήρηση του Σωματείου μας και βασισμένο σε γερές - σταθερές βάσεις και πάντοτε στα πλαίσια μιας οικονομικά υγιούς κατάστασης να το φέρουμε εκεί που του αρμόζει, στην Ά κατηγορία».

Και συνέχισε: «Μέσα από τα όποια λάθη εμείς οι ίδιοι κάναμε και με φάρο την ορθή διαχείριση σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στο οικονομικό, πάντοτε στα πλαίσια της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης, κοιτάμε πίσω μαθαίνοντας από τα σφάλματα του παρελθόντος τα οποία φέρανε στο χείλος της καταστροφής το Παφιακό ποδόσφαιρο και όλοι μαζί θέτουμε ως στόχο την σταδιακή μετατροπή του Σωματείου μας, σε μία ομάδα η οποία άξια πια θα αντιπροσωπεύει το Παφιακό ποδόσφαιρο, προάγοντας τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Αυτό θα το καταφέρουμε μόνο αν όλοι ενωμένοι σταθούμε δίπλα από την ΠΑΦΟΣ F.C».

Τέλος έστειλε μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της Πάφου:

«Το πιο σημαντικό κομμάτι στήριξης μας αποτελεί ο κόσμος μας. Έναν κόσμο που αναγνωρίζουμε πως τον πικράναμε και ο οποίος στάθηκε δίπλα στην ομάδα και στα εύκολα, αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα. Με την στήριξη αυτού του μοναδικού φίλαθλου κοινού καθώς και με την στήριξη όλων των φορέων της Επαρχίας μας, είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα της Πάφου εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους Όλοι Μαζί Ενωμένοι, οφείλουμε να στηρίξουμε και να φέρουμε ψηλά το οικοδόμημα της ΠΑΦΟΣ F.C και είμαστε σίγουροι πως θα το επιτύχουμε.

Με εκτίμηση,

Χριστακης Κάιζερ