Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Γιώργος Βάσου: "Θα δώσω τα πάντα, για να δικαιώσω τον προπονητή μου...!"

Create: 07/10/2016 - 14:46

 Ένας από τους ποδοσφαιριστές, που ήθελε πάρα πολύ να φέρει φέτος στην Πάφο, ο Δημήτρης Ιωάννου, ήταν και ο Γιώργος Βάσου.

 Βλέπετε οι δυο τους συνεργάστηκαν άριστα την περσινή χρονιά στον Ακρίτα, όπου ο Γιώργος Βάσου, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Χλωρακιώτικης ομάδας.

Πρόκειται ομολογουμένως, για ένα προικισμένο ποδοσφαιριστή, με πηγαίο αυθεντικό ταλέντο και γερά πνευμόνια, ο οποίος μπορεί να τρέχει ασταμάτητα σε ολόκληρο το 90 λεπτο.

 Ο Γιώργος Βάσου, παρουσιάστηκε πολύ προσγειωμένος στις πρώτες του δηλώσεις:

"Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Πάφος,με πάρα πολλούς πιστούς οπαδούς. Γνωρίζω ότι τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα, αφού υπάρχει μια πλειάδα από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όμως είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά, για να κερδίσω μια θέση στην βασική 11άδα .θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο, για να δικαιώσω πρώτον από όλους τον προπονητή μου, που πίστεψε σε μένα και με έφερε στην Πάφο...!".

Για τους στόχους της νέας του ομάδας ο Γιώργος Βάσου μας είπε : "Σίγουρα οι στόχοι της Πάφου, στη Β' Κατηγορία, είναι πρωταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, όμως είμαι πεπεισμένος ότι με τη συλλογική δουλειά θα τα καταφέρουμε και θα ανεβάσουμε την Πάφο, στην Α' Κατηγορία εκεί όπου και δικαιωματικά της αξίζει να αγωνίζεται...!