Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Δόξα

Create: 04/10/2016 - 17:08

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στην Δόξα Κατωκοπιάς είναι ο Αγκολέζος Γουίλσον Κένιτυ.

Ένας παίκτης που ήρθε φέτος στην Δόξα που ήρθε σαν εξτρέμ αλλά παίζει και σαν αμυντικός μέσος στην ομάδα. Εκανε μέχρι σήμερα μια καλή χρονιά και ήταν από τους πιο πολύτιμους παίκτες και βοήθησαν σημαντικά την ομάδα. Αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος σε 1236 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γουϊλσον σε δηλώσεις του στο «Γ» ανέφερε: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Δόξα, τόσο από τους συμπαίκτες μου όσο και από τους παράγοντες. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και θα παραμείνω στην Δόξα και την νέα χρονιά».

Όσο αφορά τον αυριανό αγώνα με τον ΑΡΗ είπε ο Γουϊλσον: «Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και χωρίς προβλήματα. Θα παίξουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Με αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω ότι εξασφαλίζουμε και την παραμονή μας στην κατηγορία».

Αγωνιστικά η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει ΑΡΗ με απόντα τον τραυματία Παουλίνιο. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή τους. Επιστρέφει και ο Καρλίτος που θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Μοναδικός στόχος η νίκη για πολλούς λόγους, ιδιαίτερα μετά και την τελευταία βαριά ήττα από τον Ερμή πριν από μια εβδομάδα.