Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ανασυνταξη δυνάμεων στην Πάφο μετά και την ήττα από τον Εθνικό.

Create: 04/15/2016 - 03:06

Τα κεφάλια κάτω και στο προσκήνιο η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα. Το παιχνίδι κρίνεται καθοριστικό εως και πολύ σημαντικό, αφού πρέπει να έχει βαθμιολογικό κέρδος διαφορετικά θα βάλει και άλλους μπελάδες γύρω από το κεφάλι. Και εννοείται ότι θα μπλεκτεί σε περιπέτειες υποβιβασμού σε αυτή την τελική στροφή του πρωταθλήματος.

Η τεχνική ηγεσία τα είπε με τους ποδοσφαιριστές, ανέλυσε τα λάθη και πλέον εστιάζεται στην ανάλυση του αντιπάλου που θα είναι η Δόξα αλλά και στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσει και πρέπει να της βγεί εκατόν τοις εκατόν κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς.

Ο κύριος Μακρίδης θα έχει αυξημένες επιλογές στη διάθεσή του σε αυτή την αναμέτρηση, αφού θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Ιωάννου και Άλμπα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή των κίτρινων καρτών. Σίγουρος απών στο ερχόμενο παιχνίδι θα είναι ο Γκρίγκετς, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Αγώνα δρόμου θα κάνει για να προλάβει τον αγώνα ο Μάατσι, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις. Καλύτερα θα είναι και ο Μουτίνιο που θα ακολουθήσει την αποστολή στο Μακάρειο.