Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Στον Παφιακό επιστρέφει ο Αντώνης Αντωνίου.

Create: 05/29/2016 - 15:02

Ο διεθνής πετοσφαιριστής Ανώνης Αντωνίου ύστερα από αρκετά χρονιά επιτυχημένης παρουσίας σε Αναγέννηση και  Ομόνοια επιστρέφει στην Πάφο, αυτή  την φορά για λογαριασμό του Παφιακού.

Ο 32χρονος διεθνής λίμπερο, Αντώνης Αντωνίου πήρε την πιο πάνω απόφαση για να φύγει από την Ομόνοια λογω του γεγονότος πως είχε κουραστεί από το καθημερινό δρομολόγιο Πάφος - Λευκωσία, κάτι που τον οδήγησε στην επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της επαρχίας του, τον Παφιακό.

Ο Αντώνης Αντωνίου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας, για δύο αγωνιστικές περιόδους, χρονικό διάστημα στο οποίο πανηγύρισε δύο Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δυο Σούπερ Καπ.

Παράλληλα, στα δύο χρόνια που φόρεσε το τριφύλλι στο στήθος επέδειξε επαγγελματισμό και αφοσίωση, ενώ πάντοτε αγωνιζόταν με πάθος και δυναμισμό, επιδεικνύοντας σεβασμό στο Σωματείο και την ιστορία του, αλλά και στον κόσμο της ομάδας της Ομόνοιας

«Το Τμήμα Πετόσφαιρας και η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευρύτερα, ευχαριστεί θερμά τον Αντώνη Αντωνίου για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η πόρτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι πάντοτε ανοικτή για τον Αντώνη Αντωνίου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ομόνοιας.

 

Τους ευχαρίστησε όλους και φεύγει ως φίλος

Ο Αντώνης Αντωνίου σε δήλωση του ανέφερε σχετικά:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και γενικά σε όλους τους εφόρους που ήταν κοντά αυτά τα δυο χρόνια, φροντιστές, γυμναστές, τη στατιστικολόγο μας που με κάποιες συμβουλές της με έχει βοηθήσει, στους συμπαίκτες μου και στον καθένα ξεχωριστά που αν δεν ήταν αυτοί εγώ απλά θα ήμουν μια μονάδα ενώ όλοι μαζί κάναμε την Ομάδα, σε αυτόν τον υπέροχο και τεράστιο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την Θύρα 9, τον βοηθό προπονητή Zarko Mimoza Ristoski και τον προπονητή Σάββα Σάββα που ήμουν επιλογή του και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Φεύγοντας είμαι ήδη κερδισμένος γιατί έχω κάνει φιλίες! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προσωπικό μου γυμναστή Δημήτρη Βαμβατσουλη για τη βοήθεια που μου έχει προσφέρει μέχρι σήμερα όπως επίσης και τον Κυριάκο Πέτρου».