Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Στη Κωνσταντινούπολη ο Παφιακός.

Create: 12/05/2016 - 00:00

Στη Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την GALATASARAY Κωνσταντινουπόλεως στο πλαίσιο του 3ου γύρου [16th Finals] του Challenge Cup Ανδρών θα ταξιδέψει η ομάδα του Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ, με στόχο να παλέψει και να ψάξει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα (05/12) το πρωί μέσω Αθήνας και στο πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει του πρώτου παιχνιδιού, περιλαμβάνεται προπόνηση την Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη το πρωί.
Την Τρίτη 6/12 στις 18.00 θα γίνει ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο Burhan Felek Volleyball Hall. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στο ίδιο γήπεδο την Πέμπτη 8/12 στις 18:00.

Άπαντες γνωρίζουν την δυσκολία των δυο παιχνιδιών, παρ’ όλα αυτά θα παλέψουν και θα προσπαθήσουν απέναντι σε ένα δυνατό και δύσκολο αντίπαλο να διεκδικήσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV Challenge Cup, έχοντας πάντα πίστη στις δικές τους δυνατότητες και δυνάμεις.

Στη διάθεση του κ. Grsic βρίσκονται οι ακόλουθοι πετοσφαιριστές:
Konstantinos Efstathiou, George Chrysostomou, Valentinos Andreou, Antonis Tsangarides, Χρίστος Σωκράτους, Allan Verissimo Silva De Araujo, Vlado Milev, Nikolas Konstantinides, Savvas Anthis, Constantinos Skordis, Akis Aspiotis, Antonis Antoniou Mintzis.

Ο αρχηγός της ομάδας Anthimos Economides δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή λόγω προσωπικού θέματος. Θα προσπαθήσει να βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη την ημέρα του αγώνα για να ενισχύσει την ομάδα.

Η αποστολή της ομάδας στη Κωνσταντινούπολη αποτελείται από τον πρόεδρο του σωματείου Δρ Αντώνη Οικονομίδη, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Κυριάκο Σωκράτους που είναι και ο επικεφαλής της αποστολής, τον προπονητή της ομάδας κ. Milan Grsic, τους βοηθούς προπονητές, Marko Grsic και Δημήτρη Βαμβατσούλη και τον φυσιοθεραπευτή Dragisa Ilia Milanovic

Την ομάδα Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ θα ακολουθήσουν επίσης ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Χρίστου, ο έφορος κ. Ανθής Ανθής, ο πρόεδρος των ακαδημιών και του γυναικείου τμήματος κ. Κλεάνθης Σκορδής, ο εκπρόσωπος τύπου κ. Πόλυς Μιχαηλίδης καθώς και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΠΕ κ.Έρμος Μιχαηλίδης