Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΟΜΟΝΟΙΑ Vs Παφιακός: Τώρα οι δυο τους!

Create: 03/12/2017 - 00:04

ΟΜΟΝΟΙΑ και Παφιακός ετοιμάζονται  για μεγάλες μάχες, αφού εκτός από το πρωτάθλημα, θα τα πούνε και την Παρασκευή στον τελικό κυπέλλου! Αναμένουμε συναρπαστικά παιχνίδια, από δυο σπουδαίες ομάδες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η νταμπλούχος Κύπρου, είναι η καλύτερη ομάδα και μπορεί να ξεκινάει τους τελικούς πρωταθλήματος με μειονέκτημα έδρας αφού τερμάτισε δεύτερη.

Για την ώρα βέβαια, κανείς δεν σκέφτεται το πρωτάθλημα, αφού προέχει ο τελικός κυπέλλου.

Ο Παφιακός έδειξε είναι πολύ καλή ομάδα, το φανερώνει το γεγονός πως τερμάτισε  πρώτος στο πρωτάθλημα. Ο τελικός είναι μόνο ένα παιχνίδι και το κύπελλο θα κατακτήσει όποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη, πιο αποφασισμένη, πιο παθιασμένη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλη εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια και θα εμφανιστεί πανέτοιμη για να μεγαλώσει τη δυναστεία της. Στο πλευρό της θα έχει 400 φίλους της έτοιμους για όλα.

Την ίδια ώρα ο Παφιακός που διψά για τίτλους, θέλει να επιστρέψει στην ελίτ του κυπριακού βόλλεϋ ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Το πάθος, η αποφασιστηκότητα, η δίψα για τίτλο και σε συνδυασμό με την παρουσία πέραν των 500 φίλων του την ερχόμενη Παρασκευή στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου.