Τα αθλητικά νέα της Πάφου

"Λάμψη", από Δήμο Παπαδαυίδ και Ραμόνα Παπαιωάννου, στο Αττικόν

Create: 11/09/2017 - 19:41

Τα Αθλητικά Σωματεία, της Πάφου, σε σεμνή τελετή,  έλαβαν την ετήσια χορηγία, από τον Δήμο της πόλης.

 Δυο Παφίτες πρωταθλητές, η Ραμόνα Παπαιωάννου , η ταχύτερη Κύπρια σπρίντερ και ο Δήμος Παπαδαυίδ, κορυφαίος αθλητής τριάθλου, ήταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι και οι κύριοι ομιλητές, στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πάφου, το βράδυ της περασμένης Τετάρτηςστο ανακαινισμένο Αττικόν, για να παραδώσει στα Αθλητικά Σωματεία της πόλης, την ετήσια χορηγία, ως ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης της προσφοράς τους.

      Ο Δήμος Παπαδαυίδ και η Ραμόνα Παπαιωάννου, αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που έχει ο Αθλητισμός, μέχρι να φθάσει κάποιος στην κορυφή, αποκαλύπτοντας παράλληλα, τα μυστικά του πρωταθλητισμού, που δεν είναι άλλα από την σκληρή δουλειά, την πίστη για επιτυχία και  τις στερήσεις από τις καθημερινές απολαύσεις της ζωής, αφού ο πρωταθλητισμός απαιτεί μεγάλες θυσίες.

      Ο Λεόντιος Τσιέλεπος, εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, υποσχέθηκε ότι ο ΚΟΑ ,θα συνεχίσει να είναι αρωγός του Παφίτικου Αθλητισμού, ενώ ο Δήμαρχος Πάφου, ανέφερε ότι ο Δήμος Πάφου, ενισχύει στα μέτρα των δυνατοτήτων του τα αθλητικά Σωματεία, αφού αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός. Παρουσιαστής της εκδήλωσης, ήταν o Αθλητικογράφος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.