Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Διέλυσε την Σαλαμίνα και πάτησε κορυφή ο Green Air Παφιακός

Create: 11/05/2016 - 13:20

Ένας «αέρινος» Green Air Παφιακός κέρδισε σχετικά άνετα στο παραδοσιακό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3 -0 σετ στην Πάφο και με αγώνα περισσότερο από την Ομόνοια ανέβηκε στην κορυφή με εννιά βαθμούς.

Εμπνευσμένοι από το χορηγό που θα συνοδεύει την ομάδα τους τη φετινή χρονιά (Green Air), o Green Air Παφιακός ήταν αέρινος στο ντέρμπι της ημέρας απέναντι στην Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα την οποία κατέβαλε με 3-0 στην αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο. Η ομάδα του Γκρέσιτς έδειξε ότι είναι για μεγάλα πράγματα φέτος (σ.σ. πάτησε κορυφή) και πανέτοιμη για τις ευρωπαϊκές μάχες.

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα δέχθηκε τη δεύτερή της ήττα σε τρεις αγώνες αφού παρουσίασε μέτρια εμφάνιση.

Ο Green Air Παφιακός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο σετ με συνέπεια να το κερδίσει εύκολα με 25-14. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Γκρέσιτς.

Οι φωνές του Αντώνη Κωνσταντίνου έπιασαν τόπο, με συνέπεια οι παίκτες της Καπάτσος Νέας Σαλαμίνας να ανασυνταχθούν στο δεύτερο σετ, να πιέσουν αλλά οι «γαλάζιοι» ήταν καλύτεροι και κέρδισαν με 25-22. Ταυτόχρονα, ο Green Air Παφιακός προηγήθηκε με 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ οι Παφίτες κυριάρχησαν με συνέπεια να πάρουν εύκολα το σετ με 25-14 και τη νίκη με 3-0.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Μ. Γκρέσιτς):Ευσταθίου, Οικονομίδης, Σοάρες, Γ. Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Βερίσιμο – Λίμπερο: Αντωνίου.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(A. Κωνσταντίνου): Προδρόμου, Χρυσοστόμου, Μάνθα, Ζηκάκης, Μπαγιάν, ΝτεΜάν.