Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ακάθεκτος στην κορυφή ο Green Air Παφιακός

Create: 01/21/2017 - 19:49

Ο Green Air Παφιακός απέδρασε από το Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» κερδίζοντας με 1-3 την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα. Με τη νίκη τους οι Παφίτες παρέμειναν πρωτοπόροι με 26 βαθμούς, ενώ οι Βαρωσιώτες έπεσαν στην 5η θέση με 16.

Ο αγώνας σε γενικές γραμμές ήταν ισοδύναμος, αλλά η ομάδα του Green Air Παφιακού είχε περισσότερες λύσεις.

Σημαντικό βήμα για το τρίποντο για τον Green Air Παφιακό, που στο πρώτο σετ κατάφερε να κερδίσει με 20-25 και να πάρει το προβάδισμα. Το σετ ήταν ισοδύναμο με τις δυο ομάδες να μην έχουν πολλές διαφορές αλλά με τους Παφίτες πιο καθοριστικούς στα τελικά στάδια.

‘Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο σετ με τους «ερυθρόλευκους» να τα δίνουν όλα για να ισοφαρίσουν, αλλά τελικά οι «μπλε» βρήκαν τις λύσεις και πήραν το σετ με 22-25 «γράφοντας» το 0-2 σετ.

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα ήταν εξαιρετική στο τρίτο σετ. Άφησε πίσω της τα δυο χαμένα σετ και ξεδιπλώνοντας τις αρετές της κέρδισε με 25-17 μειώνοντας σε 1-2. Η ομάδα του Green Air Παφιακού είχε πρόβλημα στην υποδοχή και δεν σταμάτησε τα ατού των «ερυθρολεύκων».

Η ομάδα της Πάφου επανήλθε στο τέταρτο σετ αφού ήθελε να ρισκάρει το τρίποντο. Ο Green Αir Παφιακός διόρθωσε τα κακώς κείμενα του τρίτου σετ και πήρε τα ηνία του αγώνα κερδίζοντας με 18-25 κάνοντας το 1-3 σετ. Η Βαρωσιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε μέτρια και η απόδοσή της δεν είχε σχέση με τα όσα έδωσε στο τρίτο σετ.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Χρυσοστόμου, ΝτεΜαν, Δημητρίου, Μπαγιάν, Μάνθα, Προδρόμου– Λίμπερο: Bαρνάβα. – Αλλαγές: Ζηκάκης

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Μ.ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευστσθίου, Οιικονομίδης, Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Μίλεφ – Λίμπερο: Αντωνίου. – Αλλαγές: Ανδρέου, Τσαγγαρίδης, Κωνσταντινίδης.