Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Στο μικροσκόπιο ο «Τακτακαλάς»

Create: 10/13/2019 - 15:44

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας επανέρχονται από  οι πάικτες της Πάφου  μετά και το διήμερο  ρεπό στους παίκτες του που έδωσε ο Ζέλικο Κόπιτς.  Επιστρέφουν και πιάνουν δουλειά ενόψει και της  προσεχούς  αναμέτρησης με τον Oλυμπιακό στην Λευκωσία.

Πάντως οι παίκτες είχαν την ευκαιρία για μερικές ανάσες και από σήμερα το βοηθητικό στην Γεροσκήπου θα γεμίσει με την ομάδα να ξεκινά επίσημα την προετοιμασία της για το ματς με τον Ολυμπιακό. Την περασμένη Παρασκευή η Πάφος έδωσε και φιλικό με την Ρίγα Λετονίας την οποία κέρδισε με 3-0. Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είδε παικτες στους οποίους μπορεί να στηριχτεί για τον δύσκολο μαραθώνιο που έπεται στην συνέχεια.

Από τη Λευκωσία και κόντρα στον Ολυμπιακό, η Πάφος  θέλει να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεσή της μετά και την νίκη που προηγήθηκε επί της Ομόνοιας.

Το πρόγραμμα στην συνέχεια θα έχει  Ολυμπιακό (εκτός), Εθνικό (εντός), ΑΕΛ (εκτος)  και ΕΝΠ (εντός).

Όσο αφορά τον Φιλλανδό στόπερ της Πάφου, Paulus Αrajuuri  που αγωνίστηκε με την Φιλλανδία κόντρα στην Βοσνία, έγινε αναγκαστική αλλαγή 30΄ λογω προβλήματος τραυματισμού..

Στην Πάφο υπάρχει αγωνία   για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του 31χρονου στόπερ και θα τον περιμένουν αύριο για περαιτέρω εξετάσεις.