Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Φρεντερίκο Ράζιτς για τα επόμενα δύο χρόνια. στη Πάφο!

Create: 08/22/2018 - 19:32

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Αργεντινού  με Κροατικό διαβατήριο ποδοσφαιριστή Φρεντερίκο Ράζιτς  για τα επόμενα δύο χρόνια. στη Πάφο!

Ο παίκτης βρέθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Πάφο και ύστερα από μπαράζ διαπραγματεύσεων που κράτησαν μέχρι και οκτώ ώρες ολοκληρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Federico Rasic είναι 26 ετών (24/03/1992), έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έρχεται στην Κύπρο από ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα, αφού στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Arsenal Tula στην πρώτη κατηγορία Ρωσίας. Ένας παίκτης που μπορεί να δώσει περισσότερο ύψος και ποιότητα και ευκολία στο σκοράρισμα στην επιθετική γραμμή της Πάφου.

Ο τεχνικός διευθυντής Λάρς Χάλεγκριν σχολίασε ως είθισται και την μετεγγραφή Ράζιτς.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε έναν επιθετικό για την ομάδα μας. Ο Rasic είναι ένας ψηλός επιθετικός με καλή ικανότητα στο να διατηρεί στην κατοχή του τη μπάλα. Είναι καλός και στην προώθηση. Αν και είναι υψηλόσωμος επιθετικός, ο συντονισμός και η τεχνική του είναι πολύ καλή. Οι κεφαλιές είναι επίσης μια από τις πολύ καλές ικανότητες του Federico. Έχει ύψος 194 εκ. και θα είναι ένα καλό ‘’όπλο’’ στις στημένες φάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του και το πάθος μας επίσης. Καλωσορίζουμε τον Federico και την οικογένειά του στην ομάδα της ΠΑΦΟΥ!»

Την ίδια ώρα η Πάφος είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και της  μεταγραφής του 25χρονου Κολομβιανού επιτελικού μέσου  Μπράιαν Ανγκούλο. Ο Αγκούλο  βρίσκεται στην Κύπρο και   είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της ανακοίνωσης της απόκτησης του.