Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Φαβορί ο Μαρίας Κεκ για τον πάγκο της Πάφου.

Create: 10/14/2018 - 14:39

Η Πάφος εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Στήβεν Πρέσλι. Παρόλο ότι αναμενόταν να είχε κλείσει ο νέος τεχνικός μέχρι χθες, ακόμη δεν έχει ανακοινωθει κάτι επισήμως. Ήδη κυκλοφόρησε το όνομα του Σλοβένου Κεκ  όμως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Η Παφιακή  ομάδα εξετάζει κάποιες περιπτώσεις, και σκοπός είναι να έρθει ένας φιλόδοξος προπονητής που να έχει όμως και ικανότητες.

Φαινεται για την ώρα ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην απόφαση των ιδιοκτητών για τον νέο προπονητή, όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Πάντως τον νέο προπονητή την περιμένει πολύ δουλειά και από νωρίς θα μπεί στα πολύ βαθιά.  Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, οι παίκτες φαίνεται ότι δεν έχουν ψυχολογία ενώ η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και τακτικά και αγωνιστικά.

Πάντως η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει σημαντικές ανάσες στην ομάδα.  

Ομολογουμένως οι ποδοσφαιριστές   δεν είχαν και το πιο εύκολο πρόγραμμα να ακολουθήσουν στις πρώτες αγωνιστικές, καθώς αντιμετώπισαν με τη σειρά τις Ανόρθωση, Απόλλωνα και ΑΕΛ.  Παιχνίδια που μπορεί θεωρητικά να ήταν «εκτός προγράμματος», όμως ήταν αρκετά για να δείξουν την πόρτα εξόδου στην Πρέσλι.  Κυρίως στον τελευταίο αγώνα με την Σαλαμίνα όπου δεν «συγχωρέθηκε» η ήττα απόρροια της κακής εμφάνισης.

Πλέον ευελπιστούν ότι με τον νέο προπονητή η ομάδα θα ανασυνταχθεί και σύντομα θα βρεί τον δρόμο προς τις επιτυχίες.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος η Πάφος θα παίξει με την Αλκή εντός έδρας.