Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Τους εμπιστεύεται όλους ο Πρέσλι.

Create: 09/29/2018 - 17:50

Στην Πάφο μετά και το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών μπορεί να γίνει  μια πρώτη αποτίμηση και κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Είναι γεγονός οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι,  χρειάζεται τον χρόνο  η  ομάδα να δουλέψει σε όλους τους τομείς για να «γίνει» ομάδα και να αφήνει πλέον την δική της σφραγίδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  

Το γεγονός πάντως είναι ότι παρά τις πολλές μετεγγραφές, φαίνεται ότι ο Στήβεν Πρέσλι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε μόλις τρία παιχνίδια χρησιμοποίησε δεκαοκτώ από τους εικοσιτέσσερις  παίκτες που έχει στο ρόστερ της ομάδας.

Μέχρι σήμερα δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Κόπριβετς και Ντόβπνια.  Ενώ ακόμη δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Ανδρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης), Πάβελ Λελιούκιν και Σίμο Κουχούτ κυρίως για λόγους τακτικής. Δεν έπαιξαν   οι δύο νεαροί τερματοφύλακες Γιάννης Αγγελόπουλος και Ευγένιος Πέτρου, αφού ο Ελβετός Ζόελ Μολ είναι ο βασικός κήπερ και εμπνέει μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη.

Ο Κύριος Πρέσλι αναγνωρίζει ότι ο φετεινός μαραθώνιος θα είναι μακρύς και η ομάδα πρέπει να έχει και αντοχές και βοήθειες από τον πάγκο. Για αυτό υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αυτό το έχει διαμηνύσει σε όλους ότι πρέπει να δουλέυουν σοβαρά στις προπονήσεις και  τους θέλει όλους ετοιμοπόλεμους.

 Η ενδεκάδα βέβαια κρίνεται από τις ανάγκες του κάθε αγώνα και την ετοιμότητα του κάθε παίκτη ξεχωριστά. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΛ έπαιξε ο Αργεντινοκροάτης φορ Φρεντερίκο Ράζιτς αντί του Νέμετς στην θέση του φορ. Ο Ράζιτς ήταν κινητικός, είχε μια καλή παρουσία και φυσιολογικά δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του.

Αγωνιστικά η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Σαλαμίνας. Στο πρόγραμμα ενσωματώνεται σιγά σιγά  και ο  Ζάντερ όμως δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος με την Σαλαμίνα.