Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Στην Πάφο με βούλα ο Δανός Πάτρικ Γιένσεν

Create: 08/10/2018 - 19:18

H Πάφος πλέον τρέχει για να κλείσει μετεγγραφές και να ολοκληρώσει τον μτεγγραφικό της σχεδιασμό, δεδομένου ότι πλέον και ο χρόνος πιέζει. Έτσι ολοκλήρωσαν δεύτερη μετεγγραφή μέσα σε λιγότερο από σαραντα οκτώ ώρες. Μετά την απόκτηση του Σλοβένου  Ματίγια Σιρόκ, ήρθε η υπογραφή και η ανακοίνωση συμφωνίας με τον

Δανό ποδοσφαιριστή Patrick Banggaard Jensen, για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ο Patrick Banggaard είναι 24 ετών (04/04/1994) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην SV Darmstadt 98 στη 2.Bundesliga Γερμανίας. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Δανίας ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες νέων της χώρας.
Ο τεχνικός διευθυντής της Πάφου Λάρς Χάλεγκριν σχολιάζοντας την απόκτηση του συμπατριώτη του κεντρικού αμυντικού δήλωσε: «Ο Patrick είναι ένας παίκτης που γνωρίζω από την εποχή μου στη FC Midtjylland. Έπαιξε σε όλους τους αγώνες εκείνη την περίοδο και στέφθηκε πρωταθλητής της Δανίας με τη FC Midtjylland . Είναι πολύ καλός αμυντικός, μέλος της εθνικής ομάδας Ελπίδων στη Δανία. Είναι πολύ καλός στις μονομαχίες και γρήγορος αν και υψηλόσωμος παίκτης. Ο Patrick έχει επίσης καλή προσωπικότητα και θα προσθέσει πολλά στην ομάδα. Μπορεί να παίξει και τις τρεις θέσεις στην άμυνα μας. Ο Patrick έρχεται από τη Darmstadt ως δανεικός για ένα χρόνο. Με τη Darmstadt ο Patrick αγωνίστηκε στη Bundesliga καθώς και στη δεύτερη κατηγορία. Ένα θερμό καλωσόρισμα στον Patrick!».

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται στην Κύπρο μέχρι την Δευτέρα ο  Ελλαδίτης αριστερός μπακ Κώστας Γιαννούλης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Γιαννούλης συμφώνησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο με το συμβόλαιο να προνοεί διετή συνεργασία.