Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Στην μάχη του Κυπέλλου Πάφος και Ακρίτας.

Create: 12/05/2018 - 00:09

Πέντε αγώνες διεξάγονται την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου για την Α' φάση του Κυπέλλου Coca - Cola Α' και Β' Κατηγορίας. Οι αγώνες είναι μονοί και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθουν στη Β' φαση της διοργάνωσης.

H Πάφος κυνηγά την νίκη πρόκριση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ακρίτας θα παιξει με την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ζητούμενο η πρόκριση για την Πάφο

Η Πάφος  θα παίξει  τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Λευκωσία.  Σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ όπου πρέπει να το κερδίσει πάση θυσία και να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι τα ίδια όπως και στην τελευταία αναμέτρηση με την Δόξα. Εκτός μένει ο Λοράν, Λουλίνια  και Ζαχαρίου λόγω τραυματισμού. Μάλλον δεν προλαμβαίνει ούτε ο Νέμετς που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας την τελευταία στιγμή και δεν έπαιξε με την Δόξα.

Αναμένεται να παρατάξει εκτός απροόπτου, την ίδια ενδεκάδα όπως ήταν κόντρα στην Δόξα. Στόχος είναι το γρήγορο γκολ για να καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση χωρίς άγχος.

Η προσοχή στο πρωτάθλημα για τον Ακρίτα.

Μια δύσκολη αποστολή για τον Ακρίτα που έχει όμως στραμμένη την προσοχή του στο πρωτάθλημα, αφού την ερχόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Κυριακή την Ομόνοια Αραδίππου, σε ένα παιχνίδι όπου οι βαθμοί θα μετράνε διπλοί.

Ο  προπονητής της ομάδας Άγγελος Ευθυμίου προσανατολίζεται  σήμερα να διαφυλάξει παίκτες ενόψει πρωταθλήματος και σήμερα  κόντρα στην Ανόρθωση να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν στον περασμένο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας.

Το πρόγραμμα:

14:30 ΑΡΗΣ Λεμεσού vs ΑΛΚΗ Ορόκλινης

16:00 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ Σωτήρας

17:00 ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας vs ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμ/στου

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας vs ΠΑΦΟΣ FC

19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου vs ΑΕΛ Λεμεσού

Οι υπόλοιποι αγώνες της Α' φάσης θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου

14:30 «Τάσος Μάρκου»: Ε.Ν. Παραλιμνίου - Διγενής Ορόκλινης

17:00 Μακάρειο Στάδιο: ΠΑΕΕΚ - Νέα Σαλαμίνα

19:00 ΓΣΠ: ΑΠΟΕΛ - Αγία Νάπα