Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΣΟΥΠΕΡ Βαλακάρι «σκότωσε» το ΑΠΟΕΛ

Create: 02/24/2020 - 00:29

Με πρωταγωνιστή τον Βαλακάρι που πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα, η Πάφος FC ανάγκασε τον ΑΠΟΕΛ σε ήττα με 2-0 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Μεγάλη προσπάθεια από όλους τους παίκτες, χωρίς να υστερήσει κάποιος και με τον Τόσακ στον πάγκο να διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως διπλά δικαιωμένος για αυτούς τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν φέτος την ομάδα της Πάφου,   νοιώθει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας  Grushin Andrey  που έβαλε την σφραγίδα του, τόσο για τον Βαλακάρι, τον Αραγιούρι, τον Ρούτκο και όχι μόνο. Οι κόποι άρχισαν να αποδίδουν καρπούς.

Η ΠΑΦΟς έφτασε τους 27 βαθμούς ενώ το ΑΠΟΕΛ παραμένει στους 38 και την 3η θέση. Η Πάφος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, τακτικά στάθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε μια σπουδαία επιτυχία. Ο κόσμος χάρηκε αυτή την νίκη, και με τέτοιες εμφανίσεις και επιτυχίες σίγουρα σαν ομάδα μεγαλώνει.

Πάφος:Ρούτκο, Βαλεριάνος, Αραγιούρι, Λαφράνς, Σιρόκ,Πανός ,Καμπράλ, Μπεσαρά, Βαλακάρι, Βα(Ράκελς), Μπεριγκότ (Νέμετς 63′)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Χαλένιους(Πάβλοβιτς 59΄), Ντε Βινσέντι, Τάμαρι, Βούρος, Ιωάννου, Γέφτοβιτς (Βιντιγκάλ 63′), Σάβιτς, Μιχαϊλοβιτς, Άλεφ (Μακρής 70΄).

Σκόρερς: Βαλακάρι (57’π,68΄)

Κίτρινες: Σιρόκ,Βα,Πανός,Λαφράνς/Βούρος,Πάβλοβιτς,Μιχαήλοβιτς