Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ράκελς: “Το παιχνίδι είναι στα πόδια μας»

Create: 04/04/2019 - 01:35

Στην Πάφο μετά και την νίκη στο Παραλίμνι μένουν προσηλωμένοι  στον ερχόμενο αγώνα με τον Ερμή. Είναι ένας αγώνας όπου η νίκη και το τρίποντο είναι μονόδρομος. Για να έχει αντίκρυσμα η νίκη στο Παραλίμνι πρέπει να κερδίσει τον Ερμή. Αυτό είναι κατανοητό από όλους και προπονούνται για να ετοιμαστούν για αυτό τον αγώνα.

Ο Λετονός επιθετικός της ομάδας Ντένις Ράκελς που κάνει καλό πρωτάθλημα στην Πάφο, δήλωσε στο «Γ» μετά και την νίκη επί της ΕΝΠ, «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη η επιτυχία μας επί της ΕΝΠ. Τώρα είμαστε προσηλωμένοι στον ερχόμενο αγώνα με τον Ερμή.  Αναμένουμε ότι θα γίνει ένας πολύ δυνατός αγώνας, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε άλλους τρείς βαθμούς».

Ο στόχος πλέον για την Πάφο όπως έχουν εξελιχθεί όλα τα δεδομένα μέχρι σήμερα είναι η παραμονή.

«Σας παίκτες της Πάφου θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνει η ομάδα στην κακτηγορία. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και καλούς προπονητές και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα τα κτυπήσουμε όλα για να πάρουμε βαθμούς από όλους τους αντιπάλους. Το παιχνίδι είναι στα δικά μας πόδια», δηλώνει ο Ντένις Ράκελς.

Ο Ράκελς δηλώνει πάντως ευχαριστημένος στην Πάφο. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα. Η Πάφος δουλεύει σωστά, είναι μια επαγγελματική ομάδα και μας προσφέρει τα πάντα. Σίγουρα θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και την επόμενη σαιζόν».

Αγωνιστικά η ομάδα συνεχίζει απρόσκοπτα την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Εκτός θα μείνει ο Χολτ και αυτή την αγωνιστική οποίος ως γνωστόν τιμωρήθηκε δύο συν τρείς αγωνιστικές από τα επεισόδια στον αγώνα με την Δόξα. Θα λείψει και ο Καρώ λόγω καρτών, αφού δέχθηκε κάρτα στο Παραλίμνι. Σήμερα ξεκαθαρίζει του Ζάντερ που δεν έπαιξε στο Παραλίμνι λόγω τραυματισμού.

ΠΟΛΙΤΗΣ