Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Προβληματισμένος ο Κόπιτς ενόψει Απόλλλωνα.

Create: 12/21/2018 - 01:38

Με αγωνιστικά προβλήματα αλλά με καλή ψυχολογία και σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Πάφος ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ένας δύσκολος αγώνας με αρκετές ιδιαιτερότητες και σε κρίσιμη καμπή για την παφιακή ομάδα που ψάχνει βαθμούς για να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση της για να ανέλθει στην βαθμολογία.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά αφού σιγουρα δεν παίζει ο τιμωρημένος από κάρτες Ζίβουλιτς αλλά και οι Καρώ, Πολίτσι και Ζάντερ για διαφορετικούς λόγους.  Πάντως αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα εν σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο Προπονητής της ομάδας Ζέλικο Κόπιτς προβληματίζεται με τις απουσίες της ομάδας αφού στερείται επιλογών, ενώ την ίδια ώρα πρακολουθώντας την προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ιδιαίτερα τις τελευταίες αναμετρήσεις, όπου ο Απόλλωνας έφευγε νικητής πάντα με μεγάλα σκορ, τον έχει ανησυχήσει και αυτό το γεγονός.

Παρακολούθησε τον Απόλλωνα τόσο στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ, όσο και στα προηγούμενα παιχνίδια και  έκανε καλό σκάουτινγκ στον αντίπαλο. Ξέρει ότι για την ομάδα του αυτός ο αγώνας θα είναι μια γερή δοκιμασία, όμως θα προσπαθήσει να στήσει τους παικτες  γερά μεσοαμυντικά και  μπροστά να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν.

Ο Κροάτης προπονητής θα βρίσκεται  αύριο στον πάγκο   με τον Απόλλωνα, αφού εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί από την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι πάντως αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους της Πάφου, όπου αναμένεται να δώσουν βροντερό το παρών τους και να βοηθήσουν την ομάδα να φθάσει στην επιτυχία.

Είναι σημαντικό για την Πάφο στα επόμενα τρία παιχνίδια που  ακολουθούν με Απόλλωνα (εντός)  ΑΕΚ (Αρένα 2/1) και ΑΕΛ (Τσίρειο 5/1) να πάρει όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορεί, αφού αν πάρει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, ισως έχει πιθανότητές   να είναι στο κυνήγι της πρώτης εξάδας.