Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Nα κτυπήσει τον «Τακτακαλά»

Create: 10/16/2019 - 23:59

Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου μετά και την επιστροφή στις προπονήσεις, συνεχίζουν την δουλειά  ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον  Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

H Πάφος προέρχεται από σπουδαία επιτυχία επί της Ομόνοιας και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Ο Ζέλικο Κόπιτς δούλεψε αρκετά τον τελευταίο μήνα με τους παίκτες του, και έδειξε και στο τελευταίο φιλικό με την Ρίγα ότι η ομάδα βρήκε ρυθμό, ενώ έχει και βάθος και ποιότητα και από παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. O χρόνος το τελευταίο διάστημα δούλεψε υπέρ της ομάδας, αφού οι παίκτες δέθηκαν μεταξύ τους και αφομίωσαν  αγωνιστικό σύστημα και πλάνο που θέλει να αγωνίζεται ο τεχνικός της ομάδας.

Ο στόχος κόντρα στον Ολυμπιακό είναι να πάει και να κτυπήσει το παιχνίδι με στόχο το τρίποντο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, δεν θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί προσοχή και μεγάλη προσπάθεια  και υπομονή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν ήδη και οι τέσσερις διεθνείς της ομάδας που επέστρεψαν από τις εθνικές υποχρεώσεις.

Πλήγμα ο τραυματισμός του Φιλλανδού αμυντικού  της Πάφος FC Πάουλους Αραγιούρι που  υπέστη διάταση συνδέσμων στο τελευταίο αγώνα της εθνικής του ομάδας.

Ο παίκτης θα λείψει για περίπου ενάμιση μήνα, όμως θα γίνει και δεύτερη διάγνωση από την ιατρική ομάδα της Πάφου. Δεν αποκλείεται η Πάφος να κινηθεί για την απόκτηση άνεργου κεντρικού αμυντικού.

Eξάλλου, ο επιθετικός της Πάφου Άνταμ Νέμετς έχει  αποσυρθεί από την Εθνική Σλοβακίας και στο τελευταίο  φιλικό την περασμένη παρασκεύη  απέναντι στην Παραγουάη τιμήθηκε  για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο Νέμετς ξεκίνησε βασικός και στο 31ο λεπτό πέρασε εκτός ως αλλαγή.