Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: MVP 9ης Αγωνιστικής ο Μπακαρί Σακό.

Create: 12/10/2019 - 23:21

Ο Bakary Sako (Πάφος) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Charles Eloundou (Νέα Σαλαμίνα) και στην τρίτη ο Gordon Schildenfeld (Ανόρθωση).

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index για τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O ποδοσφαιριστής της Πάφου έχει λάβει βαθμολογία 307 έναντι 292 του Eloundou. Σκόραρε 1 γκολ στο παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΠ για την 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 8 τελικές προσπάθειες με τις 3 να είναι στον στόχο ενώ έδωσε 21 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 86%. Έβγαλε 1 σέντρα ενώ έδωσε επίσης 1 πάσα κλειδί με ακρίβεια. Διεκδίκησε την μπάλα 16 φορές κερδίζοντας την τις 7. Επανέκτησε την μπάλα 2 φορές και 1 φορά στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Πραγματοποίησε 5 ντρίμπλες και 1 τάκλιν στον αγώνα, ενώ μάζεψε 4 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

pasp.org.cy