Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Τουρνουά με την συμμετοχή Ντιναμό και Παναθηναϊκού.

Create: 02/29/2020 - 18:23

Δημοσίευμα του SDNA.GR αναφέρει πως υπάρχει η πιθανότητα να γίνει τουρνουά στην Κύπρο  με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, το οποίο διοργανώνει η ΠΑΦΟΣ FC.

Αναλυτικά:

Σε τουρνουά που αναμένεται να διοργανωθεί στην Πάφο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Καρλίτος.

Ο Γιώργος Δώνης είπε στη συνέντευξή του στη NOVA την Παρασκευή πως ο Καρλίτος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε φιλικό που θα διοργανωθεί σχετικά άμεσα.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Πάφο έτσι ώστε να λάβουν μέρος σε ένα τουρνουά που προτίθεται να διοργανώσει ο σύλλογος από την Κύπρο κατά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στις 26 και 27 Μαρτίου.

Μάλιστα, εκτός από τον Παναθηναϊκό, η Πάφος βρίσκεται σε συζητήσεις και με την Ντιναμό Κιέβου για να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά. Σε περίπτωση που η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός θα δώσει κατά τη διακοπή αυτή δύο φιλικά παιχνίδια στη Μεγαλόνησο και ο Καρλίτος θα έχει την ευκαιρία για να φορέσει για πρώτη φορά την πράσινη φανέλα.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ισπανός φορ δεν έχει δικαίωμα επίσημης συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό ως το φινάλε της σεζόν καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους.

 

πηγή: sdna.gr