Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Create: 09/13/2018 - 01:19

Μετά τον ηλεκτρονικό πόλεμο ανακοινώσεων από μέρους του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, σειρά της διοίκησης της Πάφος FC να εκφράσει τη δική της θέση.

Αναλυτικά:

ΠΑΦΟΣ FC: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σε σχέση με τις πρόσφατες συζητήσεις σχετικά με το θέμα της μη χρήσης δανεικών παικτών σε αγώνες ενάντια στον ‘’δανειστή’’, η ΠΑΦΟΣ θα ήθελε να τονίσει ότι η ομάδα μας θα δίνει δίκαιους αγώνες , μακριά από το παρασκήνιο και ότι μόνο οι ποδοσφαιρικές ικανότητες των παικτών και των προπονητών μας στο γήπεδο θα μπορούν να καθορίσουν τα αποτελέσματα των αγώνων.

Η ομάδα μας θέλει να δηλώσει ότι δεν υπάρχει κανένας παίκτης δανεικός από άλλη ομάδα, ο οποίος έχει στα συμβόλαια του περιορισμούς στο να παίζει εναντίον της συγκεκριμένης ομάδας και τα κλειδιά των ποδοσφαιρικών επιλογών τα διαχειρίζεται μόνο ο προπονητής μας.

Για να διαλύσει τυχόν αμφιβολίες, η ΠΑΦΟΣ FC είναι στη διάθεση ανά πάσα στιγμή να διαθέσει το συμβόλαιο οποιουδήποτε παίκτη για έλεγχο από την Ομοσπονδία.

Η ομάδα μας έχει σαν στόχο να καθιερωθεί στις κορυφαίες θέσεις του Κυπριακού Πρωταθλήματος, κερδίζοντας κάθε παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ανεξάρτητα από το ποιος είναι απέναντι μας.

Προσδοκούμε στην οικοδόμηση φιλικών σχέσεων με όλους τους συλλόγους, χωρίς να επιλέγουμε συμπάθειες ή μη.

Πιστεύουμε ότι κοινός στόχος για όλες τις ομάδες είναι να καταστήσουμε το πρωτάθλημα ισχυρότερο, καλύτερο και αρκετά ενδιαφέρον, έτσι ώστε να προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων, των επενδυτών και scouters από όλο τον κόσμο.

Το ποδόσφαιρο για εμάς αποτελεί διασκέδαση και απόλαυση και όχι σκηνικό πολεμικής ατμόσφαιρας. Στέλνουμε το μήνυμα ότι ενωμένοι όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφα και σπουδαία πράγματα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

 

#ΠάφοςΕίσαι !!!