Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Με το βλέμμα στην μετεγγραφική ενίσχυση

Create: 07/24/2019 - 00:56

Με το βλέμμα στην μετεγγραφική ενίσχυση και στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού συνεχίζεται η προετοιμασία της Πάφου στην Πολωνία.

Σε αυτό το πρώτο στάδιο όπου η ομάδα είναι ελλειπής και πρέπει να έρθουν άμεσα τουλάχιστον άλλες πέντε με έξι μετεγγραφές για να θεωρείται το ρόστερ συμπληρωμένο.

Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι καθυστερεί για ακόμη ένα καλοκαίρι ο προγραμματισμός στην Πάφο και Δικαιολογημένα υπάρχουν οι ανησυχίες σε όλους.

Ωστόσο οι Ρώσοι ιδιοκτήτες κινούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς και πλάνο ολοκλήρωσης των μετεγγραφών, κάτι που έκαναν και τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια. Με την διαφορά όμως ότι φέτος υπάρχει μια ραχοκοκκαλιά από πέντε με έξι παίκτες ενδεκάδας που ήταν από πέρσι στην ομάδα, όπως είναι οι Σιρόκ, Φόλμπρεχκτ, Ράζιτς, Φιλιώτης και όχι μόνο. Ενώ έχει ήδη κάνει και τέσσερις μ3ετεγγραφές. Είναι πάντως σε καλύτερο σημείο όος αφορά το ρόστερ εν σχέση με προηγούμενες χρονιές. Μετεγγραφές θα γίνουν.

Παρόλα ταύτα ο Ζέλικο Κόπιτς με τους συνεργάτες του προσπαθούν να ετοιμάσουν την ομάδα με τους παίκτες που έχουν και να είναι έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Ήδη έδωσε το πρώτο φιλικό όπου εξήλθε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Μπεϊτάερ Ιερουσαλήμ.

Στην προετοιμασία συνερχίζει και ο 28χρονος μέσος Ιμπραχίμα Κοντέ  που  περνά από δοκιμαστικά. Πρόκειται για 28χρονο(3/4/1991) ακραίο επιθετικό από τη Γουϊνέα με Βελγικό διαβατήριο.  Ο  Κοντέ έχει πλούσια καριέρα στο Βέλγιο αγωνιζόμενος σε Άντερλεχτ, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Γάνδη, Οστάνδη και Βάασλαντ Μπέβερεν.