Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στον Εθνικό

Create: 10/25/2019 - 00:41

Την προσοχή του στο ερχομενο αγώνα  με τον Εθνικό Άχνας στρέφει η Πάφος, που συνεχίζει την προετοιμασία της  για το ματς του Σαββάτου  για την συνέχεια  του πρωταθλήματος και στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Η Πάφος που προέρχεται από μέτρια εμφάνιση και ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, επιζητεί επάνοδο στις νίκες για να ανέλθει βαθμολογικά. Ειδικά από την στιγμή που θα παίξει μέσα στην έδρα της, οποιονδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη θα θεωρείται αποτυχία.

Η Πάφος που στο ξεκίνημα έβαλε ψηλά τον πήχη με προσδοκίες εξάδας, για την ώρα δεν έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για να κυνηγήσει την διάκριση. Βέβαια υπάρχει το άλλοθι ΄΄ότι η ομάδα δεν στήθηκε έγκαιρα, όμως πλέον ο χρόνος περνά και πρέπει να αντεπιτεθεί και να πάρει βαθμούς.

Ο Ζέλικο Κόπιτς συνεχίζει την προετοιμασία με το βάρος σε τακτική και ταχυδύναμη και φυσική κατάσταση. Τα δέκα γκολ παθητικό που έχει η Πάφος σε έξι παιχνίδια, προβληματίζουν και είναι απόρροια και της μεσοαμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Κάποιοι παίκτες στο κέντρο πρέπει να τρέξουν και να παλέψουν περισσότερο, ή και να κρατήσουν μπάλα για να γίνεται πιο εύκολο το έργο της αμυντικής γραμμής.

Eκτός πλάνων και αυτή την αγωνιστική μένει ο Αραγιούρι λόγω του γνωστού προβλήματος τραυματισμού.

Η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Εθνικό. Εισιτήρια θα προπωλούνται  στα γραφεία της ομάδας,  στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς και ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα  www.pafosfc.com.cy. Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους τη Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Εθνικού ‘Αχνας την Ανατολική.