Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC: Άδοξος αποκλεισμός και από το κύπελλο.

Create: 01/30/2020 - 00:16

Η ΠΑΦΟΣ ηττήθηκε με 2-1 από την Σαλαμίνα  το απόγευμα της Τετάρτης (29/1) και με δεύτερη νίκη οι Ερυθρόλευκοι, εξασφάλισαν θέση στα προημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola, με την παφιακή ομάδα να αποχαιρετά τον θεσμό του κυπέλλου. Η πορεία της στο κύπελλο παρόμοια και με την απαγοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα.

Η Πάφος προηγήθηκε με συρτό σουτ του Σιρόκ στο 17’ και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα. Η Νέα Σαλαμίνα ευτύχησε να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα με τον Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανατράπηκε στο 27’ από τον Αραγιούρι και ήταν εύστοχος στην εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Πάφος από το 52΄ μέχρι το 60΄ έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Ότι δεν πέτυχε η Πάφος, το πέτυχε ο Κορέια στο 90+4.

Απαγοητευμένος ο Τόσακ με τον αποκλεισμό.

Φανερά απογοητευμένος ο τεχνικός της Πάφου, Κάμερον Τόσακ μετά τον αποκλεισμό από την Νέα Σαλαμίνα.

“Δεν έχω ξαναδεί ήττα με 2-1 για ομάδα που κυριάρχήσε τόσο στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά τους είπα ότι αν συνεχίσουν με έτσι εμφανίσεις δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στη συνέχεια.

Η αντίπαλη ομάδα έχει τον τρόπο παιχνιδιού της και το κάνει πολύ καλά. Προσπαθήσαμε στο τρανζίσιον και είμαι ευχαριστημένος απ’ την απόδοση της ομάδας μου”.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Σέζαρ (27’Φουστάρ), Μαριάνοβιτς, Σίμπσον (72’Κίνγκσλεϊ), Σαν Ρομάν, Μαουρίσιο, Λαμπότ, Ρέινολντς (61′ Κωστή), Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού.

Στον πάγκο οι Κίσσας, Φουστάρ, Νουρ, Κίνγκσλεϊ, Κωστή, Παναγή, Σιαθάς, Νικολάου, Δημοσθένους.

ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Σιρόκ, Λαφράνς, Πανός, Παναγιώτου, Αραγιούρι, Βα, Φόλπρεχτ, Τόρες (70’Κωνσταντίνου), Λελιούκιν, Καμπράλ (81’Γκοντάρτ).

Στον πάγκο οι Πέτρου, Αντωνίου, Γουίλιαμς, Κωνσταντίνου, Γκοντάρτ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαριάνοβιτς,Κορέια / Αραγιούρι, Βα.