Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ FC¨ Ο Τζέρεμι Στιλ και η κακή πορεία της ομάδας.

Create: 11/24/2019 - 22:46

H Πάφος δέχθηκε εύκολα την ήττα από το ΑΠΟΕΛ με 3-0 και συνεχίζεται η αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Αν εξαιρεθεί ένα καλό εικοσάλεπτο στο πρώτο μέρος, όπου προσπάθησε να αντιδράσει στον υπόλοιπο αγώνα δεν έκανε κάτι σπουδαίο στο παιχνίδι.

Ο τεχνικός διευθυντής και υπηρεσιακός προπονητής της Πάφου, Τζέρεμι Στιλ, αναφέρθηκε στην κακή πορεία της ομάδας σε ερώτηση που δέχθηκε:

«Προσπαθούμε σκληρά για να βρούμε προπονητή, είναι η πιο σημαντική θέση δεν είναι εύκολη απόφαση και χρειάζεται να κάνουμε σωστή απόφαση. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει νέο προπονητή και είναι η δουλειά μας να τον βρούμε. Προς το παρών έχω τα ηνία της ομάδας και θα προσπαθήσω να πάει πιο ψηλά».

«Όσον αφορά την πορεία μας δεν είμαστε ευχαριστημένοι, εννοείται. Βάλαμε ψηλούς στόχους και είμαστε απογοητευμένοι με την εικόνα της ομάδας, θέλαμε να έχουμε πιο ψηλά στάνταρ και αυτό στοχεύαμε στην μεταγραφική περίοδο όταν φέραμε αυτούς τους παίκτες. Έχουμε πολλές δικαιολογίες αλλά δεν θα τις χρησιμοποιήσουμε, θα δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

«Συγκρίνοντας με προηγούμενους αγώνες έχουμε δει την ομάδα να βελτιώνεται, έχουμε δει το επίπεδο ετοιμότητας να βελτιώνεται, κάναμε σήμερα ευκαιρείς σε σχέση με άλλους αγώνες. Ξέρω το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά υπάρχουν θετικά στοιχεία της ομάδας . Θέλουμε πλέον αποτελέσματα, εννιά βαθμοί δεν είναι αρκετοί».

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα για τη νοοτροπία. Τις τελευταίες βδομάδες είναι πρώτης κλάσης, η προσπάθεια των παικτών ήταν εξαιρετική. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για τους παίκτες και ήθελα να το τονίσω.