Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Τώρα ΑΠΟΕΛ.

Create: 11/01/2018 - 02:41

Στην Πάφο από σήμερα μετά και την σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας σκέφτονται τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με το ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα της.

Άλλο ένα παιχνίδι πρόκληση για την Παφιακή ομάδα που πλέον πρέπει να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαία η νίκη επί της Ομόνοιας, αλλά πλέον αλλάζει και βελτιώνεται και θα έχει απαιτήσεις από κάθε επόμενο αγώνα.  Ο κωδικός πλέον είναι να κοιτάξουν παιχνίδι με παιχνίδι και σε εν ευθέτω χρόνω να γίνει ο επόμενος απολογισμός.

Η νίκη επί της Ομόνοιας φτιάχνει ψυχολογία   εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το σημαντικό είναι πως η αυτοπεποίθηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη εν όψει της συνέχειας και συν τοις άλλοις, οι παίκτες αρχίζουν να πιστεύουν ακόμα περισσότερο και στους εαυτούς τους.

Στην Πάφο πάντως στρώθηκαν στην δουλειά και σκοπός είναι η ομάδα να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί για να έχει απαιτήσεις στον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύριος Κόπιτς μελέτησε τον αντίπαλο αφού τον παρακολούθησε σε βίντεο και έχει σχηματίσει άποψη για την δυναμηκότητα του αντιπάλου αλλά κράτησε και κάποια σημεία στα οποία θα θελήσει να κτυπήσει στο παιχνίδι. Θα δουλέψει τακτικά με τους παίκτες καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας, ανάπτυξης τοσο από το αξόνα όσο κα από τα πλάγια, τόσο σε στημένες φάσεις, άμυνας και επίθεσης με στόχο η ομάδα να είναι αποτελεσματική μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ντομπάρονται οι φιλάθλοι.

Πάντως είναι από τα παιχνίδια που ντομπάρουν τους φιλάθλους της Πάφου εντός έδρας και αναμένεται να δώσουν το παρών τους και να βοηθήσουν για να φθάσει η ομάδα στην νίκη.

Η διοίκηση πάντως εξέδωσε νωρίς ανακοίνωση και καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό το παρών του στον αγώνα της Κυριακής.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά  έως και την Παρασκευή από τις 9.00 έως και τις 17:00 καθώς και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 16:00 , στα γραφεία της PAFOS FC.

Για τους φίλους της ομάδας   εισιτήρια θα προπωλούνται και στα εκδοτήρια της Αίθουσας ‘’Αφροδίτη’’ πριν την έναρξη του αγώνα όπου θα γίνεται και η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ. Οι είσοδοι του σταδίου καθώς και τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν στις 15.30.  Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τις 15:30 στα εκδοτήρια του Σταδίου τα οποία βρίσκονται στην πλευρά της κερκίδας των γηπεδούχων (Δυτική).