Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Τα δεδομένα με Λουλίνια.

Create: 04/26/2019 - 02:26

Η Πάφος είναι από τις ομάδες που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην φετεινή χρονιά τόσο με την απόδοση της, την ποιότητα αλλά και τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα κυρίως με τις μεγάλες ομάδες. Παρόλο ότι άρχισε να στροφάρει και να αποκτήσει ομοιογένεια. Παίκτες της έχουν ήδη ξεχωρίσει κυρίως για την τεχνική τους κατάρτιση, την αγωνιστηκότητα αλλά και την  ατομική τους τακτική.

Όμως ένας παίκτης ο οποίος δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του είναι ο Λουλίνια. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός  που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι εν μέσω τυμπανοκρουσιών δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερη αισθητή την παρουσία του και να βοηθήσει την Πάφο στο φετεινό πρωτάθλημα.

Αρχικά ήταν το θέμα προσαρμογής, μετά ακολούθησε ένας τραυματισμός που τον κράτησε εκτός για ένα δίμηνο και μετά έπρεπε να βρεί ξανά ρυθμό για να μπεί στην ομάδα.

Τελικά δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει βασικός με την ομάδα του, αφού έπαιξε μόλις σε 15 παιχνίδια, στα 2 ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα και άλλα 4 παιχνίδια κυπέλλου. Σκόραρε μόλις ένα τέρμα και η συνεισφορά του δεν ήταν αντάξια του συμβολαίου και των συστάσεων που τον συνόδευαν το περασμένο καλοκαίρι. Ο Λουλίνια πάντως έχει συμβόλαιο και για την νέα περίοδο. Όπως συμβόλαιο για την νέα χρονιά έχει και ο τεχνικός της ομάδας Ζέλικο Κόπιτς. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου είναι αρκετά υψηλό και πλέον εναπόκειται στους ιδιοκτήτες της ομάδας αν θελήσουν να τον κρατήσουν, δεδομένου ότι υπάρχει συμβόλαιο αλλά και στον προπονητή του αν θα τον αξιοποιήσει αναλόγως την επόμενη περίοδο. Δεδομένου ότι πλέον θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία, θα είναι υγιής και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της τεχνικής ηγεσίας.

O ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε για την παρουσία του στην Κύπρο. «Τραυματίστηκα πρόσφατα και είχα αποχή για δύο μήνες, αλλά επανήλθα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα.   Η επιστροφή στη Βραζιλία είναι ένας στόχος που έχω, δεν ξέρω αν θα συμβεί τώρα ή αργότερα”.