Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Σπουδαία νίκη και άλμα στην βαθμολογία.

Create: 02/12/2019 - 02:37

Πολύ καλή εμφάνιση και σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη για την Πάφο που κέρδισε τον Ερμή με 2-1. Ένα αποτέλεσμα που δίνει βαθμολογική ανάσα στην ομάδα αφού πλέον ξέφυγε για την ώρα από την επικύνδυνη ζώνη.

Ήταν η Τρίτη σερί νίκη για την Παφιακή ομάδα που πλέον βγάζει και ποιότητα στο παιχνίδι της και παίρνει και αποτελέσματα.

Έτσι από την εντέκατη, στην ένατη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Πάφος F.C. μετά τη νίκη της με 2-1 επί του Ερμή στο "Στέλιος Κυριακίδης". Αυτή όπως αναφέραμε  ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα για την ομάδα της Πάφου αφού προηγήθηκαν οι νίκες επί της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ.

Η Πάφος ανέβηκε στους 17 βαθμούς, ξεπερνώντας την Αλκή και την ΕΝΠ που βρίσκονται στους 16 και αφήνοντας τον Ερμή στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς.

Ο Άνταμς Νέμετς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Πάφους σκοράροντας με κεφαλιά στο 43' και με πέναλτι στο 56' ενώ ο Ερμής μείωσε με το Γιάννη Μαύρου στο 78'. Πολύ καλή εμφάνιση όμως από τον Ράζιτς που μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι αλλά και να δημιουργήσει ευκαιρίες για την ομάδα του.

Εντεκάδες

Πάφος: Μολ, Χολτ, Σιρόκ, Ράσιτς, Ζάντερ, Φόλπρεχτ (90+4 Ιμπραίμ), Μπανγκαάρντ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο (88′ Ντόβπνια), Νέμετς, Ράκελς (77′ Λουλίνια).

Ερμής: Αραμπατζής, Πουτζιουρής, Κατσιατή (58′ Μακρίεφ), Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα (69′ Μαύρου), Μαλόν, Ψάλτης, Κουατσίκα, Ενγκαγκά, Μπουλά, Ντε Μέλο.

Κίτρινες: Ζάντερ, Λουλίνια, Ράσιτς / Ενγκαγκά, Μαρτίνιουκ, Μπουλά, Κουατσίκα