Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Σκόραρε ο Νγκογκ στο πρώτο φιλικό.

Create: 07/26/2018 - 02:22

Την ήττα με 4-1 δέχθηκε η Πάφος στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί Σλοβενίας όπου πραγματοποιεί το δεύτερο και βασικό μέρος της προετοιμασίας της.

H Πάφος αντιμετώπισε την Κσκο, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Σλοβενίας. Έδειξε πάντως κουρασμένη από την μέχρι σήμερα προετοιμασία και το φιλικό ουσιαστικά ήταν ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Πρέσλι.

Το μοναδικό γκολ για την Παφιακή ομάδα πέτυχε ο Ν’ γκογκ.  Η Πάφος παρατάχθηκε με σύστημα 3-5-2 και ΄χρησιμοποίησε και τους δεκαεπτά παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ευγένιο Πέτρου κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Ντόβπνια και Νούνο Ενρίκε.

Αριστερά στην ήταν ο Πηλέας, δεξία ο Φιλιώτης  και στην μεσαία γραμμή οι Παναγιώτης Ζαχαρίου, Φόλπερκτ,   Μπαγκαντόρ, Πάβελ και στον κορυφή της επίθεσης οι Μπεριγκότ και Νγκογκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κέβιν Χολτ, Αντωνίου, Κόπριβετς, Κούλ, Ράντεκ και Λοράν.

H προετοιμασία πάντως συνεχίζεται απρόσκοπτα και εντείνονται οι προσπάθειες για ολοκλήρωση του ρόστερ. Φαίνεται ότι κάποιοι μετεγγραφικοί στόχοι είναι δύσκολες περιπτώσεις, όμως είναι θεμιτό να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές και οι παίκτες να ενταχθούν στις προπονήσεις της ομάδας για πολλούς λόγους.