Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Πρόκριση μέσα στο Παραλίμνι.

Create: 02/27/2019 - 00:20

Στην Πάφο άφησαν για την ώρα στην άκρη το πρωτάθλημα και όλη η προσοχή είναι στραμμένη στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι. Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2 και αναμένεται να δυνατή και αμφίρροπη αναμέτρηση στον αυριανό επαναληπτικό.

Η Πάφος είναι αποφασισμένη να πωλήσει ακριβά το τομάρι της και θα τα δώσει όλα για να περάσει στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Ο κόσμος αναμένει από τους παίκτες να δώσουν τα πάντα,  να πάρουν την ομάδα στους ώμους τους και να την οδηγήσουν σε άλλη μια επιτυχία στην φετεινή χρονιά. Μια χρονιά η οποία είχε και τα σκαμπανεβάσματα της, όμως το αυριανό παιχνίδι είναι κρίσιμο μέχρι και το επόμενο, αφού είναι σκαλοπάτι για να οδηγήσει τον σύλλογο σε διάκριση στην φετεινή περίοδο.

Η Πάφος περνάει στην επόμενη φάση με οποιανδήποτε νίκη και με οποιανδήποτε  ισοπαλία με σκορ τουλάχιστον 3-3 και άνω.

Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει απόλυτη εικόνα και άποψη για τον αντίπαλο ενώ τον παρακολούθησε και στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή. Είναι σημαντικό η Πάφος να μην δεχθεί γκολ, να καταφέρει να σκοράρει πρώτη και να διαχειριστεί το παιχνίδι, φέρνοντας τον αγώνα στα μέτρα της.

Με την ΕΝΠ  θα απουσιάσουν οι Κουλς και Λελιούκιν

Για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Παραλίμνι η διοίκηση θα ορίσει λεωφορεία για την μεταφορά τους στο Παραλίμνι. Ο Ζέλικο Κόπιτς ζήτησε πάντως την στήριξη του κόσμου στον αυριανό αγώνα κυπέλλου.