Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Πληρώνει τον κακό προγραμματισμό.

Create: 10/07/2018 - 15:53

Η Πάφος πληρώνει την αργοπορία και στην καθυστέρηση για ολοκλήρωση του προγραμματισμού του περασμένου καλοκαιριού.  Το πρωτάθλημα μπήκε ήδη στην Πέμπτη αγωνιστική και η ομάδα δείχνει ότι ακόμη δεν βρήκε ρυθμό και ούτε έχει πατήματα.

Η ομάδα έπαιξε πέντε παιχνίδια εν σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν το ρόστερ έτοιμο νωρίς και έπαιξαν περισσότερα παιχνίδια στην περίοδο προετοιμασίας. 

Από την περσινή ομάδα έφυγαν είκοσι παίκτες και ήρθαν άλλοι είκοσι παίκτες και μάλιστα καθυστερημένα. Έπρεπε από το περσινό ρόστερ να μην κρατήσουν ποδοσφαιριστές; Σήμερα η Πάφος ακόμη δεν έχει αποκτήσει ομοιογένεια και είναι φυσιολογικό.

H Πάφος έχανε  με 3-0 από το ημίχρονο. Εντυπωσιακά αποτελεσματικοί οι «ερυθρόλευκοι» με τους Νουρ 23’ και τον Τιάγκο 37’ και 45’ (με πέναλτι) να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος. Κακή η Πάφος που προβληματίζει, με την ομάδα του Στίβεν Πρέσλι να εμφανίζει μεγάλα αμυντικά κενά

Αυτές είναι αδυναμίες  όμως η εκτίμηση είναι ότι η ομάδα μπορεί να βρεί τα πατήματα της.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Κορέια, Παύλου, Μαργκάσα (Κωστή 90+1), Νουρ, Ελουντού (Σιαθάς 85'), Τιάγκο, Κίνγκσλεϊ (Σικόρκσι 73')

Πάφος FC: Μολ, Καρώ (Ζίβουλιτς 55'), Μπαγκάρντ, Χολτ, Λοράν (Ζάντερ 46'), Κουλς, Σιρόκ, Φόλπρεχτ, Ανγκούλο, Ράζιτς (Λουλίνια 46'), Νέμετς