Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Πήρε βαθμό με ΑΠΟΕΛ. Προοπτική για την συνέχεια.

Create: 11/06/2018 - 00:54

Η Πάφος έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα για δεύτερο σερί παιχνίδι. Μετά την νίκη επί της Ομόνοιας, έφερε ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ, σε ένα παιχνίδι όπου αν σκόραρε ίσως έπαιρνε και τους τρείς βαθμούς και  βεβαίως έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια.

Φαίνεται ότι η ομάδα ανακάμπτει μετά και τις αποτυχίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δίνει προοπτική για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκει το δρόμο της και δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανένα. Το έδειξε με την Ομόνοια, το έδειξε και  με τον ΑΠΟΕΛ και βεβαίως ο κόσμος της περιμένει ακομη καλύτερες μέρες απ’ εδώ και μπρος.

Κόντρα στο ΑΠΟΕΛ λειτούργησε άψογα το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Στο πρώτο μέρος προσπάθησε να μην επιτρέψει μεσοεπιθετικά στο  ΑΠΟΕΛ να δημιούργησει προβλήματα, ενώ προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες επιθέσεις την εστία του Ρομό χωρίς όμως να γίνει απειλητική.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάφος μπήκε δυναμικά με στόχο το  γκολ  όμως δεν κατάφερε στις φάσεις που δημιούργησε να σκοράρει. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έγιναν πιο επιθετικοί, με τον Μολ όμως να διατηρεί την εστία του απαραβίαστη με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Στο τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα η Πάφος έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες και μπορούσε να σκοράρει και να πάρει το τρίποτνο.

Ο  τερματοφύλακας της Πάφου Ζόελ Μολ έκανε καλή εμφάνιση και όταν χρειάστηκε έκανε καλές αποκρούσεις και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Πολύ καλό παιχνίδι ο Φόλμπεργκ στην μεσαία γραμμή ενώ λειτούργησε άψογα και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Πάφου με Μπαγκάρτ και Xoλτ.

Ο προπονητής της Πάφου Κύριος Κοπιτς ήταν ικανοποιημένος τακτικά στο αμυντικό κομμάτι όπου οι παίκτες του ήταν πολύ καλοί  και αντιμετώπισαν  σωστά τον αντίπαλο. Παραδέχθηκε ότι είχαν κάποια θέματα στον τρόπο επιθετικής ανάπτυξης και οργάνωσης, αλλά έμεινε ικανοποιημένος με την προσπάθεια και την απόδοση των παικτών του.

Στην Πάφο από σήμερα βλέπουν την συνέχεια όπου στον ορίζοντα είναι η αναμέτρηση με τον Ερμή εκτός έδρας την ερχόμενη αγωνιστική. Ένα παιχνίδι στα μέτρα της όπου στόχος είναι η νίκη και οι τρείς βαθμοί.