Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Μέχρι τις 10 Ιουλίου δίνει αβαντάζ στον προγραμματισμό.

Create: 06/16/2019 - 15:44

Στην Πάφο ακόμη δεν έχουν συμφωνηθεί καινούργοι παίκτες, ωστόσο συνεχίζονται οι επαφές και κρούσεις προς συγκεκριμένους μετεγγραφικούς στόχους. Η προετοιμασία ξεκινάει γύρω στις 10 Ιουλίου και αυτό δίνει στην ομάδα χρονικό περιθώριο για να αξιολογήσει περισσότερο και να διαπραγματευτεί μετεγγραφικούς στόχους.

Φαίνεται πάντως ότι και φέτος η Πάφος Οδεύει για διψήφιο αριθμό μεταγραφών

Ουσιαστικά, η συνέχεια που θα υπάρξει, είναι αυτή που ενδιαφέρει για την Πάφο καθώς οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλές και μάλιστα είναι το πιο πιθανό να υπερβούν τις 10 σε αριθμό.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση της ομάδας έχει ολοκληρώσει τις επαφές με τους παίκτες  οι οποίοι παραμένουν και θα πρέπει πλέον ν’ αναμένονται τα αποτελέσματα αλλά και κάποιους είδους ανακοινώσεις.

Έγινε γνωστό ότι συμφώνησε με την Δόξα για τον Περέϊρα, ωστόσο η οικονομική διαφορά με τον μάνατζερ του Βασκονσέλος υφίσταται.

Την ίδια ώρα προτάθηκε ο Ζόρζ Τεξέίρα αλλά δεν έχουμε ακόμη απτά αποτελέσματα.

Στην Πάφο ξέρουν ότι πρέπει να κινηθούν και για Κύπριους ποδοσφαιριστές. Έγινε γνωστό ότι στο στόχαστρο είναι ο κεντρικός αμυντικός Στέφανος Μουκτάρης αλλά και ο Φυλακτού. Ο Μουκτάρης που έχει προϋπηρεσία και στον Πανιωνιο, προέρχεται από δύο γεμάτες χρονιές με την Δόξα και είναι ένας ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, που αν αποκτηθεί θα δώσει λύσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Σεργκέϊ Λομάκιν  απουσιάζει εδώ και μέρες από την Πάφο, αλλά διατηρεί καθημερινή και συνεχή τηλεφωνική επαφή με τα μέλη της εταιρείας και δίνει κατευθυντήριες γραμμές.