Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στον Ερμή.

Create: 02/09/2019 - 18:55

Xωρίς πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Πάφου  για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Ερμή μέσα στην έδρα της στα πλαίσια της 20η Αγωνιστικής. Σε ένα αγώνα όπου η νίκη και το τρίποντο είναι μονόδρομος στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από την επικύνδυνη ζώνη. Ιδιαίτερα μετά τις επιτυχίες επί της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ δεν έχει επιλογή από άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Μάλιστα για να αποκτήσουν αξία αυτές οι επιτυχίες, πρέπει να κερδίσει τον Ερμή και να πάρει το τρίποντο. Οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία.

Ο Ζέλικο Κόπιτς παρακολούθησε τον Ερμή στην τελευταία αναμέτρηση με την Ομόνοια και κράτησε αρκετές σημειώσεις και ετοιμάζει πλάνο για να κτυπήσει τον αντίπαλο.

Η ομάδα είναι σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και οι παίκτες αποφασισμένοι για τους τρείς βαθμούς.

Ο κοσμος ετοιμάζεται και θα συμπαρασταθεί στην νέα αυτή προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας και να τους σπρώξουν στην επιτυχία.

Αγωνιστικά με  ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης στο πρώτο μέρος  συνεχίστηκε η χθεσινή προπόνηση. Ακολούθησε το δεύτερο μέρος με εκπαίδευση και εφαρμογή τακτικής.

 

Απών από το παιχνίδι της Δευτέρας θα είναι ο Ανδρέας Καρώ και ο Φιλιώτης λόγω καρτών. Επανέρχεται στο αρχικό σχήμα ο Μπαγκάρτ που έλειψε στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ λόγω οικογενειακού ζητήματος.