Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Εξετάζεται η περίπτωση του Ζόρζε Τεϊξέιρα.

Create: 06/03/2019 - 22:41

Με το… σταγονόμετρο μπορεί να βγαίνουν οι ειδήσεις από το στρατόπεδο της Πάφου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του «Γ» η παφιακή ομάδα έχει  καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ζορζε  Τεϊξέϊρα (Jorge Teixeira) .

O 32χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Βελγική Σεντ Τρούτεν, ενώ είναι γνωστός στο φίλαθλο παφιακό κοινό αφού την περίοδο 2008-2009 αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα του Ατρόμητου Γεροσκήπου όταν τότε ήταν μόλις εικοσιδύο ετών. Ακολούθως πήρε μετεγγραφή για την Μακάμπι Χάϊφα και ακολούθως στην Ζυρίζη Ελβετίας.

Πρόκειται για ένα προικισμένο κεντρικό αμυντικό που εάν επιτευχθεί η μετεγγραφή του θα είναι μεγάλη επιτυχία για την Παφιακή ομάδα, αφού θα προσθέσει στην αμυντική της γραμμή ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πάφος έχει «τινάξει την μπάνκα» για να ντύσει στα μπλε τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Τεϊξέϊρα αγωνίζεται στην Σεντ Τρούτεν Βελγίου.  Η τωρινή  ποδοσφαιρική του αξία σύμφωνα με το transfermarkt, ανέρχεται στις τετρακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ, ενώ το 2011 είχε εκτοξευθεί στο ένα εκατομμυριο οκτακοσιες χιλιάδες ευρώ.

Πάντως αν ολοκληρωθεί ή όχι η μετεγγραφή του θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Απ’ εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προσπάθεια για να ολοκληρώσουν μετεγγραφές. Κινούνται προς διάφορες κατευθύνσεις με στόχο να πείσουν παίκτες αξίας να υπογράψουν στην Πάφο. Στις προτεραιότητες πέραν των αμυντικών είναι να ολοκληρωθούν και οι μετεγγραφές με εγνωσμένης αξίας τερματοφύλακες.

Έφυγε πυροβολώντας ο Πολίτσι.

Την ίδια ώρα ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα από τον Λούκα Πολίτσι που την φετινή χρονιά αγωνιστήκε ως δανεικός στην Πάφο από τον Απόλλωνα και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ζέλικο Κόπιτς. Ο ποδοσφαιριστής έφυγε πυροβολώντας από την Πάφο.  Έγραψε χαρακτηριστικά: «Τέλος μιας δύσκολης σεζόν, με σκληρούς άνθρωπους και συχνά ψεύτικους άνθρωπους. Η ζωή φέρνει μαθήματα και φέτος έμαθα αρκετά.

Πιστεύω ότι το κάρμα θα κάνει τη δουλειά του, ποτέ μην τα παρατάς λόγω κακών ανθρώπων. Θα συνεχίζω να παλεύω για τον εαυτό μου με το ίδιο πάθος και κίνητρο.Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και με βοήθησαν. Θα έρθουν καλύτερες στιγμές πολύ σύντομα.»