Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Διπλή ενίσχυση με Νούνο Νογκουέϊρα και Τζεν Κουλς.

Create: 07/22/2018 - 14:42

Διπλή μετεγγραφική ενίσχυση της Πάφου που απόκτησε τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό Νούνο Ενρίκε Γκονσάλβες Νογκουέϊρα και τον 27χρονο Βέλγο αμυντικό μέσο Τζεν Κουλς.

Ο 31χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Νογκουέϊρα.   έπαιξε σε υψηλό επίπεδο αγωνιζόμενος την περίοδο 2015-18 στην Μποαβίστα, ενώ είχε και πέρασμα από την Αγγλική Μπλάκπουλ την περίοδο 2012-14. Στην λήξασα σαιζόν ήταν στο Χογκ Κογκ. Ο Τζεν Κούλς   έρχεται από το Βέλγιο και έχει αγωνιστεί για έξι συναπτά έτη στην Βέστερλο Βελγίου καθώς και στην Waasland-Beveren. Βρίσκεται στην προετοιμασία της Πάφου τις τελευταίες δέκα ημέρες και έχει ικανοποιήσει πλήρως την τεχνική ηγεσία.

Οι  ανακοινώσεις  της Πάφου: «Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Nuno Henrique Gonçalves Nogueira.

Ο Nuno Henrique είναι 31 ετών (19/10/1986) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Boavista στην Α’ Κατηγορία Ποτογαλίας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αγγλικής Blackburn.   Καλωσορίζουμε τον Nuno στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Πάφου Λαρς Χάλεγκριν  σχολιάζοντας την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού δήλωσε:  «Υπογράψαμε μς  έναν ισχυρό αμυντικό που έπαιξε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχει μεγάλη εμπειρία από αυτό το επίπεδο. Είναι δυνατός στις μονομαχίες και του αρέσει να υπερασπίζεται δυναμικά την άμυνα του. Επίσης είναι ένας καλός χαρακτήρας ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα που χτίζουμε. Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Πάφου Nuno!»

«Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Βέλγο ποδοσφαιριστή Jens Cools.       

Ο Jens Cools είναι 27 ετών (16/10/1990) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Τελευταία ομάδα του υψηλόσωμου παίκτη (1,89), η Waasland-Beveren, ομάδα πρώτης κατηγορίας Βελγίου ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην επίσης Βελγική KVC Westerlo.  Καλωσορίζουμε το Jens στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Δανός τεχνικός διευθυντής της Πάφου Λάρς Χάλεγκριν αναφερόμενος στον Τζεν Κούλ τόνισε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά στην νέα ομάδα της Πάφου: « Ο Jens  ήταν στόχος εδώ και πολύ καιρό και είμαστε ευτυχείς που μπορούμε τώρα να υπογράψουμε. Ο Jens καλύπτει μια μεγάλη περιοχή στο κέντρο και είναι εξαιρετικός στο να διαβάζει το παιχνίδι, με ή χωρίς την μπάλα και μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα. Είναι πολύ δυνατός  στις μονομαχίες και με πολλά τρεξίματα. Έχει έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και θα συμβάλει στην πολύ καλή νοοτροπία της ομάδας»