Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Βγάζει ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Create: 10/03/2019 - 00:45

Η Πάφος ομολογουμένως μέχρι σήμερα έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και καλείται και αυτή την αγωνιστική να υπέρβει ένα νέο αγωνιστικό γολγοθά. Η ομάδα του Κόπιτς άνκαι εντελώς καινούργια, με το καλημέρα του πρωταθλήματος κλήθηκε να παίξει με ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση εκτός έδρας, όπου παρά την προσπάθεια δεν μπόρεσε να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Αυτή την αγωνιστικη φιλοξενεί την φορμαρισμένη Ομόνοια και βγάζει ένα πολύ δύσκολο αγωνστικό πρόγραμμα με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η Πάφος θέλει να έχει βαθμολογικό κέρδος από αυτό τον αγώνα, διαφορετικά με νέα ήττα ίσως προκύψουν εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αγωνιστικά είναι σημαντικό η ομάδα να καταφέρει να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην μεσαία γραμμή, εκεί όπου ήταν και το μεγαλύτερο της πρόβλημα στα προηγούμενα παιχνίδια. Οι παίκτες του κέντρου δεν έτρεχαν, δεν μάρκαραν και δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, με αποτέλεσμα η αμυντική γραμμή να εντίθεται συνεχώς σε κίνδυνο.

Δεν υπολογίζονται οι Ιμπραχήμ, Μπεριγκό και Βαρέλα. Σήμερα ξεκαθαρίζει αν θα υπλογίζει στους Σιρόκ και Ράζιτς.

Μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, ακολουθεί  διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2020 και στην  επανέναρξη η Πάφος θα παίξει εκτός  με τον Ολυμπιακό στις 19 Οκτωβρίου  και ακολούθως εντός έδρας   με τον Εθνικό.

Εξάλλου, ο Άνταμ Νέμτς παρόλο ότι τόνισε ότι αποχωρεί από τη Εθνική Σλοβακίας, ωστόσο συμπεριλήφθηκαν στο προσκλητήριο του Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ομάδας της χώρας του, Κύριου  Πάβελ Χαπάλ, που αφορά τους αγώνες με Ουαλία (επίσημο) και Παραγουάη (φιλικό), όμως θα ενσωματωθεί  στην αποστολή της ομάδας τους μετά το ματς με την Ουαλία στην Τρνάβα  (10 Οκτωβρίου) και λάβει  μέρος μόνο στο φιλικό με την Παραγουάη στη Μπρατισλάβα (13 Οκτωβρίου).