Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος FC: Nα αρπάξουν την ευκαιρία τους.

Create: 11/03/2019 - 22:50

Δύσκολη και επικύνδυνη έξοδος  για την Πάφο που θα παίξει με την φορμαρισμένη ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο. Η Πάφος θα παίξει κόντρα στα προγνωστικά αλλά και αγωνιστικά της προβλήματα. Ο Ζέλικο Κόπιτς αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και καλείται να επιστρατεύσει παίκτες από τον πάγκο.

Είναι σημαντικό για την Πάφο να καταφέρει και να φύγει με βαθμολογικό κέρδος για να παραμείνει αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Άνκαι στα προηγούμενα δύο με Εθνικό και Ολυμπιακό η ισοπαλια θεωρήθηκε ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Σχεδόν μια εντεκάδα θα είναι εκτός ενόψει της Δευτέρας. Eκτός οι Νέμετς, Πανός και Βαλεριάνος. Οι δύο πρώτοι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ ο τελευταίος αποβλήθηκε(με 2η κίτρινη κάρτα) από το ματς με την Άχνα.

 

Εκτός είναι ακόμη οι  Αραγιούρι, , Τόρες, Σάνι, Iμπραχήμ και Μπεριγκό λόγω τραυματισμών. Αμφίβολος είναι ο Σακό και ο Ράζιτς ενώ αγώνα δρόμου θα κάνουν οι Λαφράνς και Γουίλιαμς οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες δεν προπονήθηκαν.

Οι παίκτες πάντως που θα έρθουν από τον πάγκο, έχουν ένα κίνητρο μεγαλύτερο, ενώ οι πλείστοι ήταν με την ομάδα στο βασικό μέρος της προετοιμασίας, όπως οι Λουλίνια, Φιλιώτης, Λελιούκιν ενώ θεση διεκδικεί και ο Φυλακτού.

Ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Πολυβιος Παλιούρας δήλωσε ενόψει ΑΕΛ: «Αν και με αρκετά προβλήματα και απόντες σε ένα δύσκολο ματς, η ομάδα μας θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες που θα παίξουν πρέπει να τα δώσουν όλα, να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή και πιστεύω ότι μπορούμε να φύγουμε με βαθμολογικό κέρδος.

Τι πρέπει να προσέξει η Πάφος ενόψει ΑΕΛ; «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα να αποφύγουμε τα απρόσεκτα λάθη και να μη δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες στην περιοχή μας. Επίσης πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και να εκμεταλλευτουμε τις όποιες ευκαιρίες μας παρουσιαστούν», δήλωσε ο Κυριος Παλλιούρας.