Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος FC: Σε στάδιο ξεκαθαρίσματος

Create: 05/22/2020 - 22:46

Για τα θέματα προγραμματισμού στην Πάφος FC μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν: «Θα γίνει μείωση, χωρίς να σημαίνει ότι θα μειωθεί και η ποιότητα. Θα γίνει πιο συγυρισμένος προϋπολογισμός».

Για τον προγραμματισμό: «Είδαμε ότι οι κινήσεις που μας βγαίνουν περισσότερο είναι αυτές των νεαρών ταλαντούχων. Μαζί με τους εμπειρότερους μπορούμε να κάνουμε το βήμα μπροστά και να κυνηγήσουμε τον στόχο της εξάδας».

Για τις αποχωρήσεις: «Η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο ξεκαθαρίσματος ως προς τις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες. Θα δούμε κάποιες ανανεώσεις, όμως είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Στόχος είναι να έχουμε μια βάση 13-14 ποδοσφαιριστών στους οποίους θα προστεθούν άλλοι δέκα».

Για τους Νέμετς και Μπεργικό: «Είναι πολιτική μας να μην αναφερόμαστε σε ονόματα. Σε κάποιους θα γίνουν προτάσεις για ανανεώσεις, σε άλλους όχι».

Για το θέμα προπονητή: «Συνεχίζει κανονικά ο Τόσακ».

Για τον Βαλακάρι: «Μας ανήκει για άλλα δύο χρόνια. Δεν είχαμε κάποια επίσημη πρόταση. Πρόσφερε πολλά και βοήθησε, θα χρειαστεί μεγάλη πρόταση για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή».

balla.com.cy