Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος FC : Ξεκινά προγραμματισμό. Ζημιογόνο το 2018.

Create: 05/04/2019 - 17:53

Στην Πάφο   ξεκίνησαν σιγά σιγά να κάνουν σκέψεις προγραμματισμού ενόψει νέας σαιζόν.  Ο Ζέλικο Κόπιτς είναι έτοιμος να καταθέσεις τις απόψεις του και τα «θέλω» του για την νέα περίοδο. Τόσο όσο αφορά το ρόστερ αλλά και όσο αφορά την περίοδο της προετοιμασίας. Το πρώτο πράγμα που ζήτησε είναι η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της στην Κύπρο και ακολούθως να επιλεχθεί ένα αθλητικό κέντρο για την βασική προετοιμασία με μια περίοδο μάξιμουμ είκοσι ημερών στο εξωτερικό.

Η αξιολόγηση  του υφιστάμενου ρόστερ έχει γίνει και γνωρίζει η τεχνική ηγεσία τι μπορούν να προσφέρουν οι παίκτες του. Η ενίσχυση που θα ακολουθήσει θα αφορά όλες τις γραμμές, με στόχο να στελεχωθεί η ομάδα ποιοτικά και ποσοτικά. Δεδομένου ότι αρκετοί έχουν συμβόλαια και την νέα σαιζόν κάνει το έργο ευκολότερο. Θα γίνει μάχη και σκληρή διαπραγματευση με τους παίκτες που ήταν με υποσχετική και έχουν ξεχωρίσει όπως είναι οι Αγκούλο, Μπαγκάρτ και Καρώ τους οποίους θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα και την νέα σαιζόν.

Έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη το 2018.

Όσο αφορά τις οικονομικές κατστάσεις της Πάφου όπως έχουν δημοσιευτεί, το μπάτζετ το 2018 κυμάνθηκε στα €2.520,037 και τα εισοδήματα να είναι μηδαμινά στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της Πάφου με αποτέλεσμα να παρουσιάζει ζημιές €1.973,001. Οι ρώσοι επενδυτές φαίνεται όμως ότι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη στον δεύτερο χρόνο που έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα διαχείρισης του συλλόγου αφού έχουν χρηματοδοτήσει την ομάδα με €2.000,000.

Το μεγαλύτερο έσοδο της ομάδα ήταν από τηλεοπτικά δικαιώματα που ήταν μόλις €385.000, ενώ αξιοσημείωτο το γεγονός ότι από μια ολόκληρη επαρχία τα έσοδα από χορηγούς ήταν μόλις €14.485.