Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Eλπίδα του κόσμου για μια διαφορετική φετεινή σαιζόν.

Create: 09/12/2018 - 00:22

Μπορεί το πρωτάθλημα τώρα να ξεκινάει και η Πάφος να έχει μόλις παίξει σε ένα αγώνα πρωταθλήματος, όμως η  ελπίδα του κόσμου ότι φέτος θα είναι διαφορετική  και  η φετινή εξέλιξη της σεζόν θα του δώσει τη χαρά που έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.  

Οι μετεγγραφικές κινήσεις της διοίκησης παρόλο ότι υπήρχε θελημένη καθυστέρηση για να ολοκληρωθούν κάποιες μετεγγραφές, στο τέλος ήρθαν παίκτες με «βαριά» βιογραφικά που αν παίξουν μπορούν να αλλάξουν το επίπεδο και την δυναμηκότητα της ομάδας.

Φέτος ό κόσμος έχει  όνειρα και οι φιλοδοξίες, ειδικά όταν υπάρχει καλό ρόστερ, καλή τεχνική ηγεσία  και οικονομική συνέπεια εκ μέρους της διοίκησης.

Οι στόχοι έχουν οριοθετηθεί από τους Ρώσους ιδιοκτήτες για μια θέση στη εξάδα και ο κόσμος πλέον το πιστεύει ότι η ομάδα με τις τελευταίες μετεγγραφές έγινε πανίσχυρη και ο στόχος είναι υλοποιήσιμος, πάντα βέβαια  υπό προϋποθέσεις.

Η διαχείριση πλεόν  του ρόστερ είναι θέμα του Στήβεν Πρέσλι. Παίκτες, οι οποίοι αξίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ, έχουν φιλοδοξίες φέτος με την Πάφο. Κάποιοι υπόγραψαν διετή χρόνων συμβόλαιο και η Πάφος  για αυτούς να αποτελέσει σκαλοπάτι για μελλοντική μετεγγραφή σε μεγαλύτερους συλλόγους.

Ήρθαν  ονόματα με βαρύ βιογραφικό , όμως όλοι  πρέπει να έχουν την υπομονή και   ψυχραιμία, σεβόμενοι τις επιλογές του Σκωτσέζου τεχνικού. Ο Πρέσλι  έχει στα χέρια του ό,τι χρειάζεται, για να κάνει την Πάφο ισχυρή και να της αλλάξει  επίπεδο και δυναμηκότητα.

Η διοίκηση από την πλευρά της, έδωσε ό,τι έπρεπε, προκειμένου η ομάδα να διαγράψει πορεία αντίστοιχη με τις φιλοδοξίες των Ρώσων επενδυτών και ιδιοκτητών της ομάδας. Εφεραν  παίκτες αξίας  και από τη στιγμή που το μπάτζετ έφτασε σε υψηλά επίπεδα… ποιότητας, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες θα παραμείνουν ψηλοί φέτος και ο στόχος είναι να εκπληρωθούν.

Βεβαίως χρειάζεται υπομονή, θα βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και κάθε εβδομάδα θα γίνεται ένας σύντομος απολογισμός και αυτοκριτική.  Η φετεινή σαιζόν θα είναι μακρά για την Παφιακή ομάδα.

Σίγουρα ένα πρώτο δείγμα για πιο ασφαλής συμπεράσματα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις αγωνιστικές και τότε θα γίνουν πιο προσεκτικές εκτιμήσεις για την νέα ομάδα των Ρώσων που έφτιαξαν στην Πάφο.