Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Ψηλά στην μετεγγραφική λίστα ο Πηλέας.

Create: 07/07/2018 - 17:42

Ψηλά στην μετεγγραφικη λίστα της Πάφου είναι ο άσος της Ανόρθωσης Κώστας Πηλέας. Ο  δεκαεννιάχρονος αριστερός αμυντικός που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Άρσεναλ, ήρθε πέρσι στην Ανόρθωση, όμως είχε λίγες συμμετοχές  αφού ο πρώτος αριστερός αμυντικός ήταν ο Μπράνιτς.

 Ο Πηλέας  είναι διεθνής με τις Εθνική Κύπρου Κ17 και Κ19. Ζήτησε να αποχωρήσει από την Ανόρθωση για να πάει να παίξει και να πάρει χρόνο συμμετοχής στην φετεινή χρονιά. Έτσι εξετάζει την πρόταση της Πάφου είτε με υποσχετική είτε με υποσχετική μετεγγραφή. Το ζήτημα για τον ίδιο είναι όπου πάει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα.

Εξάλλου από δοκιμαστικά στην Πάφο περνάει ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός   Νταβίντ Νγκογκ.  Που αγωνίστηκε την περίοδο 2008 μέχρι το 2012 στην Λίβερπουλ  καταγράφοντας 92 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 19 γκολ. Αγωνίστηκε επίσης σε Μπόλτον, Σουόνσι, Ρεμς, Πανιώνιο και Ρος Κάουντι.

Στην Λετονία βρίσκονται από την περασμένη Τετάρτη αρκετοί ποδοσφαιριστές και περνούν από το μικροσκόπιο προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Η προετοιμασία ξεκινάει επίσημα στις 10 του μήνα.

Εξάλλου παρελθόν από την Πάφο αποτελεί ο Πάμπος Δημοσθένους. Ο Δημοσθένους που δεν είχε χρόνο συμμετοχής την περασμένη σαιζόν, υπήρχε πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας όμως υπήρξε διαφωνία στο ύψος του ποσού του συμβολαίου.

Η  ΠΑΦΟΣ FC με ανακοίνωση της  ευχαριστεί τον   Χαράλαμπο Δημοσθένους για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του προς την ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια.

«Ο δικός μας Πάμπος πρόσφερε πολλά και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή για τον Χαράλαμπο. Κοινή επιθυμία η συνεργασία μας στο μέλλον. Καλή συνέχεια φίλε Five-Six. Εις το επανιδείν...», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ.