Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Τίναξε την μπάνκα με Αγκούλο και Ζίβουλιτς

Create: 08/24/2018 - 19:38

Σε διπλή μετεγγραφική ενίσχυση προχώρησε η Πάφος ολοκληρώνοντας δύο σπουδαίες μετεγγραφές που της ανεβάζουν τις προσδοκίες ενόψει νέου πρωταθλήματος. H υπομονή του καλοκαιριού εκ μέρους της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή φαίνεται αποδίδουν καρπούς και προσφέρουν ποιότητα στην νέα ομάδα της Πάφου.

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοίνωσε  τη σύναψη συμφωνίας με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Ζίβουλιτς  για δύο χρόνια και με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή Μπράϊαν Αγκούλο  για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Ο Ντιέγκο Ζίβουλιτς  είναι 26 ετών (23/03/1992) και αγωνίζεται ως  μέσο-αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη FC Viktoria Plzen στη Α’ κατηγορία (HET LIGA) Τσεχίας, ενώ ήταν διεθνής με τις Εθνικές ομάδες νέων της Κροατίας.

Ο Μπράϊαν Αγκούλο  είναι 25 ετών (19/07/1993) και αγωνίζεται ως  μέσο-επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στις CD America και Independiente Medellín Κολομβίας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Πάφου Λάρς Χάλεγκριν σχολιάζοντας τις τελευταίες δύο μετεγγραφές τους χαρακτήρισε παίκτες υψηλών προδιαγραφών που δύσκολα θα έρχονταν στην Κύπρο.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δανός τεχνικός διευθυντής: « Ένας παίκτης σαν τον Aγκούλο  δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να πείσουμε τον Brayan να έρθει εδώ. Είναι ένα σύγχρονο δεκάρι ο οποίος εργάζεται σκληρά και όταν έχουμε την μπάλα αλλά και χωρίς την μπάλα. Είναι πολύ ικανός παίκτης με καλές τεχνικές δεξιότητες και εξυπνάδα. Έχουμε επίσης πολύ καλή εντύπωση από τις συναντήσεις μας ότι είναι πολύ φιλόδοξος και καλός χαρακτήρας. Ο Μπράϊαν είναι τώρα μέλος της οικογένειας της Πάφου και τον καλωσορίζουμε θερμά στην ομάδα μας!», ανέφερε για τον Αγκουλο.

Ενώ για τον Κροάτη μέσο είπε: «Ο Ντιέγκο είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός. Μας εντυπωσίασε πραγματικά τόσο στα δοκιμαστικά όσο και τις συνομιλίες μας. Είναι πολύ δυνατός και μπορεί να κερδίσει πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Έχει πολύ καλή κίνηση παρόλο που είναι πολύ ψηλός παίκτης. Είναι αμυντικός μέσος και έχει γενικά καλές ικανότητες και ταιριάζει σε αυτό το προφίλ. Ο Diego είχε αρκετές προτάσεις συνεργασίας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τελικά επέλεξε την Πάφο ως την επόμενη ομάδα του. Ο Diego είναι ένα πολύ φιλόδοξο άτομο που έρχεται εδώ για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα. Καλώς ήλθες Diego!»