Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Πανέτοιμη να υποτάξει και την Δόξα.

Create: 04/19/2019 - 01:06

Στην Πάφο υπάρχει ικανοποίηση για τα νικηφόρα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών όμως πλέον επικεντρώνονται στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Δόξα.

Πλέον θέλουν νίκη  και με την Δόξα στην έδρα τους  και να  ξεφύγουν ακόμη περισσότερο και από την μεθαυριανή αντίπαλο τους και να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για μια άνετη παραμονή.

Άρα η παραμονή στην κατηγορία κρίνεται σε μεγάλο βαθμό το Σαββάτο σε αυτή την αναμέτρηση, αφού σε περίπτωση νικηφόρου  αποτελέσματος της Πάφου  θα εξασφαλιστεί στην κατηγορία, ακόμη και μαθηματικά υπο προϋποθέσεις.

Η Παφιακή  ομάδα συνεχίζει απρόσκοπτα την προετοιμασία της  και   κινείται σε ρυθμούς Δόξας, στον οποίο η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο  όπως αναφέραμε και πιο πάνω για τους παίκτες του Ζέλικο Κοπιτς.

Το μεγαλύτερο μέρος πέφτει σε  ασκήσεις τακτικής. Ο Χολτ  που έλειψε λόγω τιμωρίας στα προηγούμενα   παιχνίδια  είναι ετοιμοπόλεμος για να διεκδικήσει ακόμη και θέση στην ενδεκάδα, παρόλο ότι θεωρείται δύσκολο να αλλάξει κάτι στο αρχικό σχήμα εν σχέση με τον τελευταίο αγω΄να πρωταθλήματος.

Το στοίχημα του Νέμετς.

Το άλλο μεγάλο στοίχημα για τους Πάφιους είναι να αναδείξουν ακόμη και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Σλοβάκο επιθετικό της ομάδας Άνταμ Νέμετς. Ο Νέμετς έχει ήδη πετύχει 13 τέρματα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση των σκόρερς πίσω από τον Τρισκόφσκι που είναι πρώτος με 15 τέρματα.

Ο 33χρονος  Σλοβάκος πάντως έχει ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ, όταν το 2006-07, στα εικοσιένα του χρόνια αγωνιζόμενος στην Ζίλινα είχε σκοράρει 13 τέρματα.

Πλέον έχει ι την ευκαιρία στα τελευταία  τέσσερα ματς να ξεπεράσει το προσωπικό του ρεκόρ, αλλά και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Κυπριακού πρωταθλήματος.